Masumlar Apartmanı 17. son bölümde neler oldu? Masumlar Apartmanı 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi romanından uyarlanan Masumlar Apartmanı dizisi yeni bölümleriyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Masumlar Apartmanı 18. yeni bölüm fragmanı geldi mi? Masumlar Apartmanı 17. bölümde neler oldu? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. Masumlar Apartmanı'nda Han ve İnci'nin evliliğini öğrenmek Safiye'nin dünyasını alt üst eder. Her şeyden habersiz olan Han ve İnci, evliliklerini açıklamak üzere apartmana gelirler. Ancak her şey için çok geçtir....

Masumlar Apartmanı 17. son bölümde neler oldu" Masumlar Apartmanı 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı"

Masumlar Apartmanı dizisi her salı akşamı yeni bölümüyle ekrana geliyor. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah'ın başrollerini paylaştığı dizide heyecanlı sahneler izleyicileri ekrana kilitliyor. Masumlar Apartmanı 18. yeni bölüm fragmanı geldi mi? Masumlar Apartmanı 17. bölümde neler oldu? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte tüm detaylar...

MASUMLAR APARTMANI 18. YENİ BÖLÜM FRAGMANI GELDİ Mİ?

Masumlar Apartmanı 18. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yeni bölüm fragmanı gelir gelmez haberimizin içerisine eklenecektir.

MASUMLAR APARTMANI 17. BÖLÜM İZLE

MASUMLAR APARTMANI 17. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Han ve İnci’nin evliliğini öğrenmek Safiye’nin dünyasını alt üst eder. Her şeyden habersiz olan Han ve İnci, evliliklerini açıklamak üzere apartmana gelirler. Ancak her şey için çok geçtir.

Naci ise Safiye’nin tekrar içine kapanmasını yanlış yorumlar. Kendini açıklamak için bir çözüm arayışına girer. Fakat Gülru’nun zamansız bir hareketi her şeyi daha da karıştırır.

Gülben ve evdekiler yeni bir krizin eşiğindeki Safiye’yi zaptedemeyince Han’dan yardım isterler. Han’la yeni hayatlarına başlamak için ev arayışına giren İnci ise tüm hayallerini yıkacak olan gerçeği öğrenir.

MASUMLAR APARTMANI KONUSU NEDİR?

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. “Aşk”, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mıdır?

MASUMLAR APARTMANI HANGİ KİTAPTAN UYARLANDI?

Gerçek bir hayat hikayesi olan Masumlar Apartmanı, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun ‘Madalyonun içi’ romanından esinlenerek hazırlandı.

MASUMLAR APARTMANI OYUNCULARI

Masumlar Apartmanı oyuncuları arasında Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Alper Saldıran, Metin Coşkun, Esra Ruşan, Atilla Şendil, Emir Özden, Uğur Uzunel ve Gizem Katmer yer alıyor.

Birkan Sokullu – HAN

Farah Zeynep Abdullah – İNCİ

Ezgi Mola – SAFİYE

Merve Dizdar -GÜLBEN

Alper Saldıran- UYGAR

Metin Çoşkun- HİKMET

Esra Ruşan- ESRA

Atilla Şendil- MEMDUH

Emir Özden- EGE

Uğur Uzunel- ESAT

Gizem Katmer- NERİMAN

Masumlar Apartmanı Naci ölecek mi? Masumlar Apartmanı'nın Naci'si Tansel Öngel diziden ayrılıyor mu?

Tüm Magazin haberleri için tıklayın