Masumiyet'in İlker'i Serkay Tütüncü'den dikkat çeken sözler: Asla iki kadını birden idare etmedim

Masumiyet dizisinde canlandırdığı İlker karakteri ile adından söz ettirmeyi başaran Serkay Tütüncü, verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dizide yaşadığı bir durumla hiç karşılaşmadığını ifade eden Tütüncü, 'Asla iki kadını birden idare etmedim. İkinci bir seçenek olduğunda birinci bitmiştir. Ama bir kadınla beraberken diğer kadına âşık olduğum oldu. Anında ilişkimi bitirdim. Çünkü çok yorucu bir şey.' dedi.

Masumiyet'in İlker'i Serkay Tütüncü'den dikkat çeken sözler: Asla iki kadını birden idare etmedim

Survivor yarışmasına katılmasının ardından yıldızı parlayan Serkay Tütüncü daha sonra oyunculuk alanında kariyer yaparak televizyon dünyasında kendine yer edindi.

Deniz Çakır, Mehmet Aslantuğ, Hülya Avşar ve İlayda Alişan'la kısa bir süre önce final yapan Masumiyet dizisinde rol alan Serkay Tütüncü, canlandırdığı İlker karakteri ile büyük beğeni topladı. Hürriyet'e özel açıklamalarda bulunan Tütüncü, kendisine yöneltilen sorulara samimi olarak yanıt verdi.

'ASLA İKİ KADINI BİRDEN İDARE ETMEDİM'

Ünlü oyuncu, 'Dizide iki kadın arasında kalan, ikisini de idare etmeye çalışan bir adamı canlandırdın. Sen hiç iki kadına birden âşık oldun mu?' sorusuna şu yanıtı verdi:

'Asla iki kadını birden idare etmedim. İkinci bir seçenek olduğunda birinci bitmiştir. Ama bir kadınla beraberken diğer kadına âşık olduğum oldu. Anında ilişkimi bitirdim. Çünkü çok yorucu bir şey.'

'Hülya Avşar'la story'ler paylaştın, "Yeşilçam'ın en güzel mavisine bakıyorum" dedin. Hülya Avşar'a âşık mısın?' sorusuna da yanıt veren yakışıklı oyuncu, 'Hayır (gülüyor). Anne-oğlu oynuyorduk. Ve yıllarca ekranda izlediğim insan masmavi bana bakıyordu. Çok tatlı bir andı. Hülya Avşar'ı tanımak gerek. Ben de onu tanıdıkça iyice hayran kaldım. Sette egosunu en az hissettiğim insandı. Aşırı heyecanlı çalışıyor. O kadar tatlı ki, bayıldım kendisine.' ifadelerini kullandı.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın