MasterChef Mehmet Yalçınkaya meğer yıllar önce Yemekteyiz'e katılmış! Görüntüleri olay oldu

MasterChef Türkiye'nin sevilen üyelerinden olan Mehmet Yalçınkaya'nın Yemekteyiz programına yarışmacı olarak katıldığı görüntüler yıllar sonra ortaya çıktı. MasterChef Mehmet Yalçınkaya'nın Yemekteyiz'deki hallerini görenlerin ağzı açık kaldı. O görüntüler sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

MasterChef Mehmet Yalçınkaya meğer yıllar önce Yemekteyiz'e katılmış! Görüntüleri olay oldu

TV8'de ekrana getirilen MasterChef Türkiye programında jüri olarak yer alan Mehmet Yalçınkaya'nın, yıllar önceki görüntüleri gündeme bomba gibi düştü. MasterChef Mehmet Yalçınkaya'nın Yemekteyiz programına katıldığı ortaya çıktı.

Mehmet Yalçınkaya, 2011 yılında yayınlanan Yemekteyiz'in 'Şefler' bölümüne katılmıştı. Programın o dönem yayınlanan bölümlerde ünlü şefler yarışmacı olarak kozlarını paylaşmıştı.

Executive şef Burçin Acar, Türkiye Avrasya Aşçılar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi executive şef ve aynı zamanda eğitmen Muhsin Ertürk, Türkiye Aşçılar Federasyonu üyesi ve Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği Yönetim Kurulu Eğitmen Şefi ve Şefler Platformu yönetim kurulu üyesi Erdem Dırbalı'nın yer aldığı yarışmaya Mehmet Şef, Türkiye Aşçılar Federasyonu üyesi, Euro Türk takım kaptanı ve 2008 Dünya Aşçılar Olimpiyatları A kategorisi dünya üçüncüsü unvanlarıyla katılmıştı.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın