MasterChef dün akşam kim kazandı? MasterChef Türkiye'nin 2. finalisti ve eleme adayları kimler oldu?

Televizyon ekranlarının uzun soluklu yarışması MasterChef Türkiye final haftası öncesi yine heyecan dolu bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Son 4 yarışmacının mücadele ettiği programın ilk finalisti geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. İkinci finalisti belirlemek için üç yarışmacı arasında oynanan oyunlarda birbirinden zorlu ve lezzetli yemekler pişirildi. Peki, MasterChef dün akşam kim kazandı?

MasterChef dün akşam kim kazandı" MasterChef Türkiye'nin 2. finalisti ve eleme adayları kimler oldu"

MasterChef Türkiye'nin 2. finalisti ve eleme adayları belli oldu. Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'te finale sayılı günler kaldı. Son 4 yarışmacının mücadele ettiği programın her bölümünde kıyasıya mücadele yaşanmaya başladı. Mehmet, Somer ve Danilo Şef jüriliğinde yayınlanan programın 26 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde oynanan 3 oyun sonrası toplam alınan puanlar sonrası finale kalan isim ve eleme adayları belli oldu. Peki, MasterChef 2. finalisti kim oldu?  

MASTERCHEF 2. FİNALİSTİ BELLİ OLDU!

MasterChef Türkiye’nin 26 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde 2. finalisti belirlemek üzere dokunulmazlık oyunu oynandı. Geçtiğimiz günlerde yarışmanın ilk finalisti Serhat olmuştu. İkinci finalisti belirlemek için oynanan oyunda Özgül, Barbaros ve Emir mücadele etti. Oynanan oyunda ilk yemeği ünlü şef Maksut Aşkar gösterdi.

Şefler yarışmacıların yaptıkları yemeklere puanlama yaptı. Puanlama sonucu Emir 54 puan, Özgül 57 puan, Barbaros ise 66 puan aldı. Böylelikle MasterChef Türkiye 2020'nin ikinci finalisti Barbaros oldu!

Tüm Magazin haberleri için tıklayın