MasterChef 2. finalisti kim oldu? MasterChef'e veda eden isim belli oldu!

Tv8'in heyecanı bol yarışma programı MasterChef Türkiye'nin 2. finalisti belli oldu! Büyük final için sayılı günlerin kaldığı yarışmada dün akşam Barbaros ilk finalist olarak belirlenmişti. Yarışmanın 29 Aralık Salı akşamı yayınlanan bölümünde Serhat ve Emir arasında toplamda 3 aşamadan oluşan oyun oynandı. 3 oyun sonunda en yüksek puanı alan yarışmacı finale kalırken düşük puan alan yarışmacı MasterChef'e veda etti. Peki, MasterChef'te kim elendi?

MasterChef 2. finalisti kim oldu"  MasterChef'e veda eden isim belli oldu!

MasterChef Türkiye'nin finalistleri belli oldu! Televizyon ekranlarının başarılı yarışma programı MasterChef yine heyecan dolu bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Yarışmanın 29 Aralık Salı günü yayınlanan bölümünde Serhat ve Emir arasında yarı final mücadelesi yaşandı. Toplamda 3 oyun oynanan düello müsabakasında en yüksek puanı alan yarışmacı 2. finalist olmaya hak kazandı. Peki, MasterChef ikinci finalisti kim oldu? İşte 29 Aralık MasterChef'te elenen isim...

MASTERCHEF’TE KİM ELENDİ?

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna jüriliğinde Tv8 ekranlarında izleyici karşısına çıkan MasterChef Türkiye’de sona gelindi. İlk finalistin Barbaros olduğu yarışmada ikinci finalisti ve elenecek ismi belirlemek üzere oyun oynandı. Serhat ve Emir arasında verilen kıyasıya mücadele tüm Türkiye’yi ekran başına kilitledi. Oyunun ilk turunda şefler yarışmacılardan "Tereyağı" kullanarak bir başlangıç yemeği yapmalarını istediler. İlk turun sonunda Serhat 24, Emir ise 20 puan elde etti. 

İkinci turda yarışmacılardan "Tereyağı" kullanarak bir ana yemek yapmaları istendi. Heyecan dolu oyunun sonunda şefler tadım yaptı ve puan verdi. Puanlama sonucunda Emir'in puanı 45, Serhat'ın puanı 43 oldu. Daha sonra üçüncü ve final turu oynandı. Final turunda yarışmacılardan "Tereyağı" kullanarak bir tatlı yapmaları istendi. Nefeslerin tutulduğu final oyununun puanlaması sonuçlandı. Şeflerin oylaması sonucu en yüksek puanı alan isim Serhat oldu. Böylece yarışmadan elenen kişi Emir oldu. Emir MasterChef Türkiye'ye veda etti!

MASTERCHEF TÜRKİYE'NİN 2. FİNALİSTİ BELLİ OLDU!

MasterChef Türkiye'nin 2. finalisti Serhat oldu. Emir ile kıyasıya mücadele eden Serhat günün sonunda en yüksek puanı alarak finale çıkmaya hak kazandı. İlk finalist dün gece Barbaros olmuştu. Pazar günü Serhat ve Barbaros arasında final mücadelesi yaşanacak ve kazanan isim MasterChef Türkiye 2020 şampiyonu olacak.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın