Maraşlı dizisinin yıldızları Burak Deniz ve Alina Boz'dan özel pozlar! Sosyal medya bunu konuşuyor

14 Şubat için hayranlarına özel sürpriz yapan Alina Boz ve Burak Deniz Şamdan dergisi için objektif karşısına geçti. Yeni dizide çok iyi bir dizi çifti olan ünlü ikili, uyumları ile hayranlarını adeta mest etti. İkilinin dergi için verdiği pozlar ise magazin gündemine oturdu. Özellikle Alina Boz'un genç hayranları yayınlanan fotoğraflar üzerinden sevgi mesajlarını iletiyorlar.

Maraşlı dizisinin yıldızları Burak Deniz ve Alina Boz'dan özel pozlar! Sosyal medya bunu konuşuyor

Maraşlı dizisinin başrol oyuncuları Burak Deniz ve Alina Boz Şamdan Plus dergisi için özel pozlar verdi. Maraşlı dizisi yeni bir dizi olmasına rağmen Maraşlı ve Mahur uyumu o kadar beğenildi ki, sosyal medyada en çok konuşulan dizi çifti oldu. Şimdi de ünlü oyuncuların bu uyumu ekranlardan dergi kapaklarına taşındı.

10 Şubat Çarşamba günü yayınlanacak olan derginin çekimlerinde Maraşlı dizisindeki rollerinden tamamen farklı olan ikilinin halleri biraz şaşırtacak. Dizide yer yer agresifleşen çiftin, çekimlerde cıvıl cıvıl ve samimi olması gözlerden kaçmadı.

Sosyal medya ortamında da bu görüntüler büyük ilgi gördü ve binlerce paylaşım yapıldı. Ünlü oyucuların yurt dışından da bir hayli seveni var. Alina Boz ve Burak Deniz ikilisi bir kez daha gündeme yerleşti ve twitter'da TT olmayı başardı.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın