Mahmut Tuncer, İbo Show'a katılacak mı? İbrahim Tatlıses küslüğü hakkında ilk kez konuştu

Uğradığı silahlı saldırının ardından uzun bir tedavi süreci geçiren ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, 9 yıl ara verdiği İbo Show'la ekranlara muhteşem bir dönüş yapmıştı. Mahmut Tuncer'in İbo Show'a katılıp katılmayacağı ve ikili arasında yaşanan küslükteki son durum merak konusu oldu. Geçtiğimiz gün katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalarda bulunan Mahmut Tuncer, İbrahim Tatlıses hakkında ilk kez konuştu.

Mahmut Tuncer, İbo Show'a katılacak mı" İbrahim Tatlıses küslüğü hakkında ilk kez konuştu

Sıkı dost olan Mahmut Tuncer ve İbrahim Tatlıses yıllar önce küsmüştü. Aralarında ne geçtiğine dair açıklama yapmayan ve sessiz kalan ikiliden Mahmut Tuncer, eski dostu hakkında ilk kez konuştu.

Erol Köse'nin sorduğu 'İbo Show'a gider misin?' sorusuna 'Baş tacı. Bize emeği çoktur. Saygımız, sevgimiz sonsuz ama beni çağırırsa gitmem. Belki çağırdı, ben gitmedim' yanıtını veren Mahmut Tuncer kafaları karıştırdı.

İbrahim Tatlıses hakkında yaptığı açıklamalar devam eden Mahmut Tuncer şu ifadeleri kullandı: 'Kalp kırıldığında yapacağınız hiçbir şey olmuyor. Sizde bizde ağızımızdan çıkan her söze dikkat etmeliyiz. Bir çıkan kurşunun geri dönüşü yoktur bir de ağızdan çıkan lafın.'

Mahmut Tuncer'in açıklamalarının ardından İbrahim Tatlıses ile kırgınlığının devam ettiği ve İbo Show'a katılmamağı netleşmiş oldu.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın