Magazinde bugün neler oldu? İşte 5 dakikada magazin turu...

Magazin gündeminde geniş yer tutan başlıkları sizler için derledik. Hangi ünlü sezonu nerde açtı? Survivor'da neler yaşandı? Hangi ünlü kime sitem etti? Ünlüler pazarlamacı mı oldu? Hangi ünlü isimlerden bebek müjdesi geldi? Hastalığının tekrarladığını söyleyen ünlü isim kim? Köstebek açıklaması yapan ünlü kim?

Magazinde bugün neler oldu" İşte 5 dakikada magazin turu...

İşte çarpıcı gelişmelerin yaşandığı magazin turu...

Magazin dünyası koronavirüsten nasıl etkilendi?

NİL KARAİBRAHİMGİL SEZONU AÇTI

Ünlü şarkıcı Nil Karaibrahimgil, tatil sezonunu Bodrum'da açtı. Tarzıyla dikkat çeken Karaibrahimgil, şortunun altındaki çorapla “Nil'in özgür sitili” dedirtti.

SURVIVOR'DA CEMAL CAN NEDEN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU?

Survivor'da final doğru giderken dün akşam yine çok konuşulacak gelişmeler yaşandı. Büyük SMS oylaması öncesi hayatlarının kırılma noktasını anlatan yarışmacılardan Cemal Can, konseye gözyaşlarıyla damga vurdu.

ESKİ SEVGİLİDEN İCRA TAKİBİ

Oyuncu Naz Elmas'la evli iş adamı Erol Özmandıracı'ya eski sevgilisi Merve Nur Başbuğ, icra takibi başlattı.

ÜNLÜLER PAZARLAMACI MI OLDU?

Magazin dünyasının yıldız isimleri sosyal medyada yaptıkları reklamlarla gündem oldu. Konuyu köşesine taşıyan Akşam yazarı Barış Kocaoğlu, 'Ünlüler bildiğiniz pazarlamacı çıktı' dedi!

MURAT YILDIRIM BABA OLUYOR

Ramo dizisinde başrol oynayan Murat Yıldırım, 2017'de Iman Elbani ile nikah masasına oturmuştu. Çiftten müjdeli haber geldi. Murat Yıldırım'ın baba olacağı, eşinin 2 aylık hamile olduğu öğrenildi.

ALİŞAN VE BUSE VAROL'DAN DA BEBEK MÜJDESİ

Alişan ve Buse Varol, Mayıs 2018'de nikah masasına oturmuştu. Çift, 2019 yılında da ilk oğulları Burak'ı kucaklarına almıştı. Çiftten ikinci müjde geldi, Tektaş ailesinin ikinci bebeklerini beklediği öğrenildi.

HASTALIĞI TEKRARLADI

Oyuncu Aslı Bekiroğlu, geçtiğimiz yıl menisküs ameliyatı olmuştu. Bekiroğlu, hastalığının tekrarladığını sosyal medyadan duyurdu.

KÖSTEBEK OĞLU MU ÇIKTI?

İbrahim Tatlıses, özel sırlarını aile dışına sızdıran bir köstebek olduğunu iddia etmişti. Bugün o köstebeğin Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı olduğu iddia edildi. İddiaları yalanlayan Tatlıses, "Oğlum Ahmet hiçbir zaman köstebek olmamıştır olamazda! Ahmed’im benim ilk göz ağrım ve kıymetlimdir. Oğlum da ben de her zaman birbirimizin yanında “Dağ” gibi durmuşuzdur ölene kadar durmaya da devam edicez." dedi.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın