Sergen Yalçın'ın sevgilisi Lisaveti Karibskaya kaç yaşında, aslen nereli? Lisaveti Karibskaya kimdir?

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, yaşadığı şampiyonluk sevincinin ardından tatile çıktı. Yalçın, sevgilisi Lisaveti Karibskaya ile Alaçatı'da görüntülendi. Bu haberin ardından Lisaveti Karibskaya kimdir? Sergen Yalçın'ın sevgilisi Lisaveti Karibskaya kaç yaşında, aslen nereli? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte hakkında tüm merak edilenler...

Sergen Yalçın'ın sevgilisi Lisaveti Karibskaya kaç yaşında, aslen nereli" Lisaveti Karibskaya kimdir"

Sergen Yalçın'ın Ukraynalı Model Lisaveti Karibskaya'yla aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Beşiktaş'ın maçlarını yakından takip eden Lisaveti Karibskaya'nun daha önce de maçları stadyumdan izlediği ortaya çıktı. Peki, Lisaveti Karibskaya kimdir? Sergen Yalçın'ın sevgilisi Lisaveti Karibskaya kaç yaşında, aslen nereli?

Süper Lig'de Beşiktaş'ı şampiyonluğa ulaştıran Sergen Yalçın, sezonun yorgunluğunu atmak için soluğu Ege kıyılarında aldı. Yalçın, sevgilisi Lisaveti Karibskaya ile Alaçatı'da görüntülendi.

LİSAVETİ KARİBSKAYA KİMDİR?

Beşiktaş'ın şampiyonluğunu kutlayan Sergen Yalçın'ın kalbini 22 yaşındaki Ukraynalı model Lisaveti Karibskaya'ya kaptırdığı ortaya çıktı. Lisaveti Karibskaya 22 yaşında ve Ukraynalı modeldir. Ünlü modelin Beşiktaş'ın şampiyonluğunda mutluluk göz yaşı döktüğü anlar futbol severler tarafından oldukça dikkat çekmişti.

  • Lisaveti Karibskaya kimdir
  • Lisaveti Karibskaya yaşı
  • Lisaveti Karibskaya nereli
  • Sergen Yalçın sevgilisi
  • Sergen Yalçın sevgilisi kaç yaşında
Tüm Magazin haberleri için tıklayın