La Casa De Papel 5. sezon ne zaman başlayacak?

La Casa De Papel 5. yeni sezon için heyecanlı bekleyiş sürüyor. La Casa De Papel dizisi 2017'nin sonlarında Netflix'e taşındığında uluslararası beğeni topladı. Eleştirmenler ve izleyiciler, dizinin Profesör ve çetesini anlatan dinamik olay örgüsünü övdü. Seyirci, hikaye anlatımının güdüsü, karakterlerin kişilerarası dinamikleri ve öngörülemeyen kıvrımlar ve dönüşler tarafından büyülendi.

La Casa De Papel 5. sezon ne zaman başlayacak"

Netflix tarafından uluslararası çapta beğenilen İspanyol dizisi La Casa De Papel'in beşinci sezonunu dünya çapında milyonlarca hayran bekliyor. Dizinin başarısı, oyuncularının dünyanın en tanınmışlarından biri haline geldiği için büyüleyici olarak adlandırılabilir. 

La Casa De Papel, dördüncü sezonu 3 Nisan 2020'de Netflix'te gösterildi. Sezon, her biri 45-55 dakika uzunluğunda sekiz bölümden oluşuyor. Ardından La Casa De Papel, dizinin oyuncu kadrosunun ve ekip üyelerinin yer aldığı “La Casa De Papel: The Phenomenon” adlı bir belgesel film yayınlandı. Uluslararası başarısı nedeniyle dizi kültürel bir fenomen olarak La Casa De Papel dizisinin yeni sezonun ne zaman yayınlanacağı dünyaca merak konusu oldu.

La Casa De Papel 5. sezon fragmanı yayınlanıp yayınlanmadığı heyecanla beklenirken La Casa De Papel 5. sezon bölümlerinde büyük bir sürpriz olacağı iddia edildi.

LA CASA DE PAPEL 5. SEZON BÜYÜK SÜRPRİZ KIVANÇ TATLITUĞ OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Netflix özel yapımlarından olan La Casa De Papel dizisi 5. sezon bölümlerinde olacak sürprizin ise türk karakteri Kıvanç Tatlıtuğ olacağı öne sürüldü.

İSPANYA'YA ÇEKİMLER İÇİN GİTTİ

Kıvanç Tatlıtuğ La Casa De Papel 5. sezon çekimler için İspanya’ya gidecek ve orada çekimlere katılacağı aktarıldı.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın