Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit ve eşi Fahriye Evcen'in Karan'lı paylaşımlarına beğeni yağdı

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in 'Karan' paylaşımları sosyal medyaya damga vurdu. Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit ve güzel eşi Fahriye Evcen, Instagram hesaplarından oğulları Karan'ın yeni fotoğraflarını paylaştı. Ünlü çiftin oğullarının karelerine beğeni ve yorum yağdı.

Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit ve eşi Fahriye Evcen'in Karan'lı paylaşımlarına beğeni yağdı

Burak Özçivit-Fahriye Evcen çifti oğulları Karan Özçivit'li yeni paylaşımlarıyla sosyal medyaya damga vurdu. Atv'nin fenomen dizisi Kuruluş Osman'da boy gösteren Burak Özçivit ve eşi Fahriye Evcen'in sosyal medyada paylaştıkları oğulları Karan'ın yeni fotoğraflarına ilgi büyük oldu.

Burak Özçivit eşi Fahriye Evcen ve minik oğulları Karan sosyal medyada ilgi odağı olmayı sürdürüyor. Çekirdek aileleri ile mutluluklarını takipçileri ile paylaşmaktan çekinmeyen oyuncu çiftin her karesi büyük ses getiriyor.

Burak Özçivit'in Instagram hesabından son paylaştığı araba pozları olay oldu. Oğlu Karan ile yeni karelerini paylaşan ünlü oyuncu sosyal medyayı adeta salladı.

36 yaşındaki oyuncunun direksiyon başındaki Karan'lı pozları bir milyonun üzerinde beğeni aldı.

Karizmatik oyuncunun paylaşımlarına eşi Fahriye Evcen'in "En sevdiğim ikili" yorumunda bulunması ise ünlü çiftin hayranlarını mest etti.

Öte yandan Instagram hesabında 11 milyon 500 bin takipçiye sahip Fahriye Evcen, sosyal medya hesabından oğlu Karan'ın eşi Burak Özçivit'in kucağında araba içinde şoför koltuğunda otururken yer aldığı karelerini takipçilerinin beğenisine sundu.

34 yaşındaki ekranların sevilen yüzünün "Ahh... Kalbimmm" notuyla paylaştığı Karan'lı fotoğrafları kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Serenay Sarıkaya, Haldun Demirhisar ile aşk iddialarını yalanladı! 'Yapılan yorumları kınıyorum'

Tüm Magazin haberleri için tıklayın