Kuruluş Osman Bamsı ölecek mi? Nurettin Sönmez kimdir, kaç yaşında, evli mi?

Kuruluş Osman Bamsı Bey bu haftaki bölümde tuzağa düşürülüyor ve sırtından bıçaklanıyor. Atv'de yayınlanan dizide yaşanan olaylar izleyenlerin ilgisini çekmeyi başarıyor. Dizide oynadığı karakter ile milyonları kendine hayran bırakan Nurettin Sönmez kimdir, kaç yaşında? Kuruluş Osman Bamsı ölecek mi?

Kuruluş Osman Bamsı ölecek mi" Nurettin Sönmez kimdir, kaç yaşında, evli mi"

Kuruluş Osman Bamsı karakterine Nurettin Sönmez hayat veriyor. Her çarşamba Atv'de yayınlanan dizinin senaryosu büyük beğeni topluyor. Bu akşam yeni bölümde Bamsı Bey tuzağa düşüyor ve ağır darbe alıyor. İstanbul doğumlu oyuncu Nurettin Sönmez, Mavi Kelebekler dizisi ile kariyerine adım atmıştır. Nurettin Sönmez kimdir, kaç yaşında? Kuruluş Osman Bamsı ölecek mi?

KURULUŞ OSMAN BAMSI ÖLECEK Mİ?

Kuruluş Osman Bamsı Bey bu akşam yeni bölümde tuzağa düşürülüyor ve sırtından hançerleniyor. İzleyiciler Bamsı Bey ölecek mi sorularına yanıt ararken konuyla ilgili net bir açıklama gelmedi. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Bamsı Bey'in durumu belli olacak.

NURETTİN SÖNMEZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Nurettin Sönmez 24 Temmuz 1978 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Eğitimine İstanbul Üniversitesi Maden Mühendisliği'nde başlamış daha sonra ise Diyalog İletişimcilik Okulu ve Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde de devam etmiştir.

İlk defa Mavi Kelebekler adlı diziyle ekranların karşısına çıkan Nurettin Sönmez, daha sonra Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam'da ve Diriliş:Ertuğrul adlı dizide oynamıştır. Şu an Kuruluş Osman adlı dizide oynamaktadır.

2019 Kuruluş Osman Bamsı Beyrek

2014 Diriliş:Ertuğrul Bamsı Beyrek

2013 Tatar Ramazan Ulvi

2013 Osmanlı'da Derin Devlet Gaddar Ali

2012 Bir Zamanlar Osmanlı Gaddar Ali

2011 Mavi Kelebekler

Tüm Magazin haberleri için tıklayın