17 yıl sonra bir araya geldiler! Kurtlar Vadisi'nin iki efsanesini yan yana görenler tanıyamıyor!

2003-2005 yılları arasında yayınlanan Kurtlar Vadisi'nin yarattığı fenomen karakterler arasında Abidin ve Tuncay Kantarcı da yer alıyor. Çoğu karakterde olduğu gibi iki ismin arasında geçen diyaloglar sosyal medyada halen sıkça anılıyor. Bu iki efsane karakteri canlandıran Osman Wöber ve Abidin Yerebakan dizinin yayınlanmasından tam 17 yıl sonra yan yana geldi. İkilinin beraber paylaştığı fotoğrafı görenler eski günlere döndü. Paylaşılan fotoğrafa beğeni ve yorum yağdı.

17 yıl sonra bir araya geldiler! Kurtlar Vadisi'nin iki efsanesini yan yana görenler tanıyamıyor!

Kurtlar Vadisi'nin iki efsanesini yan yana görenler tanıyamıyor! 17 yıl sonra bir araya geldiler. Kurtlar Vadisi dizisinin fenomen karakteri arasında yer alan Tuncay ve Abidin'in sosyal medyada hala replikleri paylaşılıyor. İki karakteri canlandıran Osman Wöber ve Abidin Yerebakan'ın paylaştığı fotoğraf sosyal medyada beğeni rekoru kırdı. İkilinin paylaştığı fotoğrafa binlerce yorum atıldı.

YILLAR SONRA BİR ARAYA GELDİLER

Osman Wöber ve Abidin Yerebakan dizinin yayınlanmasından tam 17 yıl sonra yan yana geldi.

TUNCAY VE ABİDİN İKİLİSİNİN KURTLAR VADİSİ'NDEKİ DURUMU NASILDI?

Lakabı "Deve"dir. Mehmet Karahanlı tarafından yetiştirilmiştir. Karahanlı'nın desteğiyle Türkiye'deki bütün gümrükleri yönetir hâle gelmiştir. Erdal Kömürcü, Tuncay'ın yanında çalışmıştır.

Abidin Seferoğlu en yakın adamıdır. Onu sık sık çapsızlıkla suçlar. Konseye girecek kadar yeraltı dünyasında yükselmiştir.

Oldukça hassastır. Titizlik ve simetri hastalığı had safhaya ulaşmıştır. Yanında karınca duası taşır. Mafyaya yapılan operasyon sonucu Abidin ile birlikte hapse girer.

Hapiste Abidin, kaçmanın tek yolunun akıl hastanesine yatmak olduğunu söyler. Laz Ziya'nın şişlenerek ölümüne şahit olunca deli taklidi yaparak akıl hastanesinde tedavi görür.

Kurtlar Vadisi'nden 18 yıl sonra setlere dönüş yapıyor! Polat Alemdar'ın öldüremediği tek düşmanıydı!

Ünlü ismin yeni adresi belli oldu! 5 sezon boyunca Kurtlar Vadisi Pusu'da boy göstermişti!

Tüm Magazin haberleri için tıklayın