Kurtlar Vadisi'nden 18 yıl sonra setlere dönüş yapıyor! Polat Alemdar'ın öldüremediği tek düşmanıydı!

Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar'ın öldüremediği tek düşmanıydı. 18 yıl sonra setlere dönüş yapıyor. Bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi dizisinde pek çok ünlü isim rol aldı. Bu isimlerden birisi de Sinem Yıldırım'dı. Sinem Yıldırım, Tombalacı Mehmet'in eşi Esther Hirch karakteriyle diziye damgasını vuran isimlerden birisiydi. Ünlü oyuncu tam 18 yıl sonra setlere tekrar geri dönüş kararı aldı ve Dedemin Gözyaşları filminde oynadı.

Kurtlar Vadisi'nden 18 yıl sonra setlere dönüş yapıyor! Polat Alemdar'ın öldüremediği tek düşmanıydı!

2003-2005 yılları arasında yayınlanan Kurtlar Vadisi dizisinde Tombalacı Mehmet'in eşi Esther Hirch rolüyle ününe ün katan Sinem Yıldırım tam 18 yıl sonra setlere adım attı. Acı Hayat, Kurtlar Vadisi gibi pek çok dizide de rol alan ünlü oyuncunun ekranlara geri dönüşü hayranlarında büyük heyecan yarattı. Sinem Yıldırım, Erkan Petekkaya ve Halil Ergün'ün başrollerinde yer aldığı Dedemin Gözyaşları filminde Doktor Gözde karakteriyle ekranlara geri dönüş yaptı.

18 YIL SONRA GERİ DÖNDÜ

Sinem Yıldırım tam 18 yıl sonra setlere adım attı. Ünlü oyuncu kadrosunda Erkan Petekkaya Halil Ergün'ün başrollerinde yer aldığı Dedemin Gözyaşları filminde Doktor Gözde karakteriyle ekranlara döndü.

"ÇEKİMLER ÇOK GÜZEL GEÇTİ"

Uzun zaman sonra kamera karşısına geçen Yıldırım projeyle ilgili "Çok uzun yıllar sonra setlere dönmek heyecan verici oldu. Senaryonun güzelliği projeye 'Evet' dememi sağladı. Halil Ergün gibi bir duayenle aynı sahneleri paylaşmak büyük gurur ve mutluluk. Zaten çekimler çok güzel geçti" ifadelerini kullandı.

SİNEM YILDIRIM KİMDİR?

İlk kez 2003'te bir projede yer alan Sinem Yıldırım Kurtlar Vadisi dizisindeki Esther karakteriyle büyük çıkış yakaladı.

Kurtlar Vadisi'nin ardından Acı Hayatlar başta olmak üzere Dönme Dolap ve Tatil Aşkları gibi projelerde yer aldı.

Yıldırım son olarak Mart ayında vizyona giren Dedemin Gözyaşları isimli filmde Doktor Gözde karakterini canlandırdı.

Kurtlar Vadisi ve EDHO'yu aratmayacak yeni dizi geliyor! Hayranları sevinçten dört köşe olacak

Başlaması beklenen Kurtlar Vadisi Pusu'dan sağlam ters köşe! Başrol oyuncusu açıkladı

Tüm Magazin haberleri için tıklayın