Kurretülayn Matur'un paylaşımı Semih Öztürk'ü işinden etmişti... Demet Akalın araya girdi Acun Ilıcalı'dan özür diledi

Kurretülayn Matur'un geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Acun Ilıcalı'nın yakın zamanda hayatını kaybeden yakın dostu Alpay Kazan'ı hedef almasının ardından Semih Öztürk'ün Survivor Extra programı ile ilişkisi kesildi. Sıkı bir Survivor takipçisi olan Demet Akalın, Acun Ilıcalı'ya seslendi. Demet Akalın, Semih Öztürk adına ünlü televizyoncudan özür diledi.

Kurretülayn Matur'un paylaşımı Semih Öztürk'ü işinden etmişti... Demet Akalın araya girdi Acun Ilıcalı'dan özür diledi

Kurretülayn Matur'un Twitter'da yaptığı "Hayatımdaki herkesi affettim. Bir seni affedemedim" paylaşımında Acun Ilıcalı'nın dostu Alpay Kazan'ı hedef aldığı iddiası sosyal medyada çok konuşuldu.

Yaşananların ardından Furkan Dede, Survivor Ekstra programında Semih Öztürk'ün olmayacağını açıkladı. Semih Öztürk, programdan ayrılmasının ardından herhangi bir açıklamada bulunmadı. Öztürk, Twitter hesabından üzgün surat emojisi paylaştı.

DEMET AKALIN'DAN SEMİH ÖZTÜRK'E DESTEK

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Semih Öztürk'e destek paylaşımında bulundu. Akalın, "Ah o kadar üzgünüm ki bizler hiç suçun olmasa da özür dileyelim. Hiç kimse senin kadar o masaya yakışamaz. Acun Ilıcalı gerçekten çok üzgünüz daha aylar var bitmesine yarışmanın patronu yüce gönüllüğünü yapar" dedi.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın