Kırmızı Oda'nın Kumru'su Aslıhan Gürbüz bakın hangi dizinin hayranı çıktı

Ufak Tefek Cinayetler'in Merve'si olarak yıldızı parlayan Aslıhan Gürbüz, Kırmızı Oda dizisinin Kumru'su olarak ekranlara dönüş yaptı. Başarılı performansı ile dikkat çeken ünlü oyuncu, Intagram hesabından yaptığı 'Haftalar sonra canlı izleme keyfi' yazdığı paylaşımı ile başka bir fenomen diziyi takip ettiği ortaya çıktı.

Kırmızı Oda'nın Kumru'su Aslıhan Gürbüz bakın hangi dizinin hayranı çıktı

Aslıhan Gürbüz'den yeni haberler var! Bir döneme damga vuran Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Merve karakteri ile hafızalara kazınan Aslıhan Gürbüz, konuk oyuncu olduğu Kırmızı Oda dizisinde Kumru karakteri ile ekranlara sürpriz bir dönüş yapmıştı. Muhteşem oyunculuğunu sergilediği Kumru'nun hikayesini seyirciye duygusal anlamda geçirebilen Aslıhan Gürbüz, hem güzelliği hem de performansı ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Tülin Özen, Yıldıray Şahinler, Bade İşçil gibi ünlü isimlerle birlikte Ufak Tefek Cinayetler kadrosunda Merve rolü ile yer alan Aslıhan Gürbüz, Kırmızı Oda dizisinde hayat verdiği karakteri ile başarılı oyunculuk yeteneğini tekrardan seyirciye göstermiş ve büyük beğeni toplamıştı.

TV 8'in cuma akşamları seyirciyi ekrana kilitleyen fenomen dizisi Kırmızı Oda'da hayat verdiği Kumru karakteriyle adından söz ettirmeye devam eden ünlü oyuncu, başarılı performansı ile dizi takipçilerinde heyecan oluşturmayı sürdürüyor. Şimdilerde Kumru rolüyle Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Kırmızı Oda'da seyirci ile buluşmaya devam eden yetenekli oyuncu, ekranlarda adeta nefes kesiyor.

Ekranların sevilen yüzü Aslıhan Gürbüz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Yetenekli oyuncu Instagram story'sinden sevenlerine sunduğu paylaşımında fenomen bir diziyi takip ettiği ortaya çıktı.

TRT1'in rekortmen dizisi Masumlar Apartmanı, her yeni bölümü ile seyirciyi ekrana kilitlemeyi sürdürüyor. Pazartesi akşamları yayınlanan diziyi izleyenler arasında güzel oyuncu Aslıhan Gürbüz de vardı. Ünlü ismin, "Haftalar sonra canlı izleme keyfi" notunu düşerek yaptığı paylaşımı ile fenomen dizi Masumlar Apartmanı'nı seyrettiği ortaya çıktı.

Öte yandan Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda dizilerinin Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek hayat hikayelerini yazdığı kitaptan alıntılandığı biliniyor.

Masumlar Apartmanı'nın Han'ı Birkan Sokullu'dan aşk açıklaması: Radikal kararlar alabilirim

Meryem Uzerli 'Süper Mario' oldu! Kızı Lara'nın doğum gününü kutladı

Tüm Magazin haberleri için tıklayın