Kırmızı Oda final mi yapıyor? Acun Ilıcalı açıkladı

TV8 ekranlarında yayınlanan popüler televizyon dizisi Kırmızı Oda'nın yayın hayatına son vereceği üzerine bazı iddialar ortaya atıldı. Acun Ilıcalı Kırmızı Oda'nın 3 hafta araya girdiğini ve 21 Ocak'tan itibaren yepyeni karakterler ve hikayelerle izleyici karşısına geçeceğini açıkladı.

Kırmızı Oda final mi yapıyor" Acun Ilıcalı açıkladı

Haber Global

TV8'de yayınlanan Kırmızı Oda dizisi günden güne kan kaybediyor. Dizi, son haftalarda rakiplerinin gerisinde kalarak reytinglerde bekleneni elde edemiyor. Acun Ilıcalı'nın Kırmızı Oda dizisi için erken final kararı alacağı iddia edilirken, ünlü televizyoncudan beklenmeyen bir hamle geldi. Ilıcalı, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında, diziyle ilgili bir iyi bir de kötü haber duyurdu.

TV8'de yayınlanan Kırmızı Oda, 24 Aralık Cuma akşamı 57. bölümüyle ekranlara geldi. Dizi, son bölümüyle total reyting listesinde ilk 10 dahi giremedi. Dizi, AB reyting listesindeyse 5. sırada yer aldı. Kırmızı Oda dizisi bu şekilde reyting kaybetmeye devam eder ise sezon ortasında final yapacağı iddia edildi.

Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında Kırmızı Oda dizisiyle ilgili yeni gelişmeleri duyurdu. Ilıcalı, 31 Aralık Cuma günü yayınlanmayan dizinin ekranlara üç hafta ara verdiğini dile getirdi. Kırmızı Oda dizisinin yeni bölümü 21 Ocak Cuma akşamı seyirciyle buluşacak. Birçok yapım ekranlara 1-2 hafta ara verirken, Kırmızı Oda'nın 3 hafta ara vermiş olması, dizi hayranlarını hüsrana uğrattı.

Ancak Ilıcalı bir de not ekledi... Dizinin yeni yılda da devam edeceği mesajını veren ünlü televizyoncu, yeni oyuncular ve yeni hikayelerle Kırmızı Oda'nın ekranda kalmaya devam edeceğini duyurdu.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın