Kırmızı Oda'nın Derya'sı Ayça Bingöl kimdir, kaç yaşında, nereli? Kırmızı Oda Derya kimdir, gerçek hikayesi ne?

Kırmızı Oda Derya karakterinin hayatı ve hikayesi merak ediliyor. TV 8'in reyting rekorları kıran dizisi yeni sezonu ve konuk oyuncuları ile izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Başarılı oyuncu Ayça Bingöl'ün hayat verdiği Kırmızı Oda Derya kimdir, gerçek hikayesi ne? Kırmızı Oda'nın Derya'sı Ayça Bingöl kimdir, kaç yaşında, nereli? Haberimizin içerisinden detaylara ulaşabilirsiniz.

Kırmızı Oda'nın Derya'sı Ayça Bingöl kimdir, kaç yaşında, nereli" Kırmızı Oda Derya kimdir, gerçek hikayesi ne"

Kırmızı Oda Derya karakterine Ayça Bingöl hayat verecek. Bu akşam yeni bölümü ile seyirci karşısına çıkacak olan dizi yeni oyuncuları ve yeni sezonu ile heyecanla bekleniyor. Ayça Bingöl'ün canlandırdığı Derya rolü izleyiciye duygu dolu anlar yaşattı. Peki, Kırmızı Oda Derya kimdir, gerçek hikayesi ne? Kırmızı Oda'nın Derya'sı Ayça Bingöl kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte detaylar...

KIRMIZI ODA DERYA KİMDİR, GERÇEK HİKAYESİ NE?

Kırmızı Oda Derya küçüklüğünde büyük bir travma yaşamış. Annesi babasını öldürmüş. Babasının ölümünü göre Derya bu sebeple Doktor Hanım'ın karşısına çıkıyor.

AYÇA BİNGÖL KİMDİR?

Ayça Bingöl, 16 Ocak 1975 İstanbul doğumludur. 1998 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Bingöl, 1996 yılında Dormen Tiyatrosu'nda profesyonel oyunculuğa başladı.

2001 yılında oyuncu Ali Gökmen Altuğ ile evlenen Ayça Bingöl'ün Leyla ve Aylin isminde iki kızı bulunmaktadır.

Kamera karşısına ilk kez 1993'te Süper Baba isimli dizi ile geçen Ayça Bingöl, 2010 yılında yayınlanan "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" adlı dizide canlandırdığı Cemile karakteri ile adını duyurdu. Oyunculuk dışında film ve dizilerde seslendirme yapan Bingöl, "Benim Adım Gültepe", "Babam ve Ailesi", "Utanmazlar", "Sonsuz", "Ay Büyürken Uyuyamam", "Benim Dünyam" gibi birçok yapımda rol aldı.

Şimdilerde Star Tv ekranlarında yayınlanmakta olan Kardeş Çocukları dizisinde Ümran karakterine hayat veren Ayça Bingöl, 1.63 metre boyunda, 50 kilo ve Oğlak burcudur.

Kırmızı Oda Rezzan kimdir, gerçek hikayesi ne? Kırmızı Oda'nın Rezzan'ı Nihal Yalçın kimdir, kaç yaşında, nereli?

Kırmızı Oda Süveyda kimdir, hikayesi nedir? Kırmızı Oda'nın Süveyda'sı İlayda Alişan kimdir, kaç yaşında, nereli?

  • Kırmızı Oda Derya kimdir
  • Kırmızı Oda Derya gerçek hikayesi
  • Kırmızı Oda Derya hastalığı
  • Ayça Bingöl kimdir
  • Ayça Bingöl kaç yaşında
  • Ayça Bingöl nereli
  • Ayça Bingöl eşi kim
Tüm Magazin haberleri için tıklayın