Kırmızı Oda 19. son bölümde neler yaşandı? Kırmızı Oda 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi Kırmızı Oda 19. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Yazar Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi adlı eserinden uyarlanan dizinin 19. bölümünde Boncuk aile evinde yaşanan korkunç trajedinin devamını Doktor Hanım'la paylaşırken; Can'ın kendisine karşı anlayışlı tutumundan da sevgiyle bahseder. Kırmızı Oda 20. bölüm fragmanı ve 19. bölüm özeti ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kırmızı Oda 19. son bölümde neler yaşandı" Kırmızı Oda 20. bölüm fragmanı yayınlandı mı"

Kırmızı Oda 20. bölüm fragmanı 19. bölümün bitmesi üzerine izleyicilerin yakın takibine alındı. Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi adlı eserinden uyarlanan Kırmızı Oda dizisi cuma akşamları Tv8 ekranlarında yayınlanıyor. İlk bölümünden itibaren hem oyuncuların performansı hem de dikkat çekici konusu ile izleyicilerin büyük beğenisini kazanan Kırmızı Oda dizisinin başrollerinde Binnur Kaya yer alıyor. Peki, Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?  

KIRMIZI ODA 20. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kırmızı Oda yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberimiz içerisine eklenecektir.

KIRMIZI ODA 19. BÖLÜM ÖZETİ

Boncuk aile evinde yaşanan korkunç trajedinin devamını Doktor Hanım’la paylaşırken; Can’ın kendisine karşı anlayışlı tutumundan da sevgiyle bahseder. Doktor Ayşe, bu kez dertleşmek için Doktor Hanım’ın kapısını çalar ve babası Erhan’ın alkol probleminin evinde yarattığı huzursuzluktan ötürü dedesi ve anneannesinin yanına taşınmalarını ilk kez anlatır. Doktor Hanım, yaşadığı tacizi anlatan Kumru’ya destek olurken; Kumru ise kumar borcu yüzünden kendisine hayatını mahveden bir gece yaşatan Yavuz’un peşine düşer.

KIRMIZI ODA 19. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Tüm Magazin haberleri için tıklayın