Kimse bunu beklemiyordu! Tuba Büyüküstün'den çok konuşulacak itiraf: Çok aşık oldum

Son olarak Sefirin Kızı dizisinde rol alan güzel oyuncu Tuba Büyüküstün, dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Tuba Büyüküstün, paylaşımında 'Neden bilmiyorum, nasıl hiç bilmiyorum, aşık oldum... Hem de belli çok, çok aşık oldum... Olmuşum bir ara ama artık birbirimize baktığımız yerde acımsı bir tat var.' ifadelerine yer verdi.

Kimse bunu beklemiyordu! Tuba Büyüküstün'den çok konuşulacak itiraf: Çok aşık oldum

Murat Boz ile birlikte rol aldığı dijital platform için hazırlanan Another Self dizisi ile adından söz ettiren Tuba Büyüküstün, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yerini alıyor.

Sık sık paylaşımda bulunan Büyüküstün, yayınladığı son fotoğraf ile kafaları karıştırdı. Büyüküstün, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Neden bilmiyorum, nasıl hiç bilmiyorum, aşık oldum... Hem de belli çok, çok aşık oldum... Olmuşum bir ara ama artık birbirimize baktığımız yerde acımsı bir tat var. Yok acı değil, daha çok kekremsi... Hani olmamış hurmayı yersiniz ya diliniz damağınıza yapışır. Öyle. Ne vardır ne yok, ne keyif verir ne de atabilirsiniz. Aynen öyle o keyifsiz yapışkanlıkla kalakaldık işte..."

Tüm Magazin haberleri için tıklayın