Ezgi Eyüboğlu'nun sevgilisi Kerim Çarmıklı ne iş yapıyor? Kerim Çarmıklı kimdir, kaç yaşında?

Teşkilat oyuncuları arasında yer alan Ezgi Eyüboğlu'nun adı Kerem Çarmıklı ile aşk dedikodularına karıştı. Konuya dair bilgi almak isteyen vatandaşlar ise Kerim Çarmıklı kimdir, kaç yaşında? Ezgi Eyüboğlu'nun sevgilisi Kerim Çarmıklı ne iş yapıyor? gibi sorular gündeme geldi. Haberimizin içerisinden Kerim Çarmıklı hakkında detaylara ulaşabilirsiniz.

Ezgi Eyüboğlu'nun sevgilisi Kerim Çarmıklı ne iş yapıyor" Kerim Çarmıklı kimdir, kaç yaşında"

Kerim Çarmıklı ve Ezgi Eyüboğlu'nun sevgili olduğu iddia edildi. Teşkilat'ın yıldızları arasında yer alan Eyüboğlu son olarak Oğulcan Engin'le aşk yaşamıştı. Peki, Kerim Çarmıklı kimdir, kaç yaşında? Ezgi Eyüboğlu'nun sevgilisi Kerim Çarmıklı ne iş yapıyor? İşte konuya dair detaylar...

KERİM ÇARMIKLI KİMDİR?

Kerim Çarmıklı cemiyet hayatının tanınmış simalarından Candan İsmail Çarmıklı çiftinin oğullarıdır. İç Mimar olan Kerim Çarmıklı psikolog Zeynep Selvili ile Çırağan Sarayı'nda evlenmişti.

Ancak 2016 yılında evlenen çift geçtiğimiz sene boşandı. Zeynep Selvili önce İzmir'de, kanser tedavisi gören babası Haluk Selvili'nin yanına gitti. Kerim Çarmıklı ise eşinin geri dönmesini beklemeden boşanma davası açmıştı. İkili sessiz sedasız boşandıklarını açıklamışlardı.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın