Kenan Doğulu'nun Beren Saat paylaşımına Ezgi Mola ve Seda Sayan'dan beğeni

Kenan Doğulu'nun eşi Beren Saat için yaptığı doğum günü paylaşımı, çiftin hayranlarının yanı sıra sanat ve sinema dünyasından da beğeni topladı. Beren Saat için “Yosun gözlüm” ifadesini kullanan Kenan Doğulu'nun paylaşımı, Ezgi Mola ve Seda Sayan gibi pek çok isim tarafından da beğeni ve yorum aldı.

Kenan Doğulu'nun Beren Saat paylaşımına Ezgi Mola ve Seda Sayan'dan beğeni

Şarkıcı Kenan Doğulu'nun Instagram hesabından yaptığı Beren Saat paylaşımına Ezgi Mola ve Seda Sayan gibi birçok ünlü isimden beğeni geldi. Doğulu'nun, "Yosun gözlüm" diye hitap ettiği eşi Beren Saat'in 37. yaşını kutlayan romantik paylaşımı, çiftin hayranlarının yanı sıra ünlü sanatçı ve oyuncuların da beğenisini topladı.

"Seni seviyorum yosun gözlüm! İyi ki doğmuşsun ve yollarımız kesişmiş. Hayat ne kadar zor olursa olsun birlikte festivale çeviririz. Güzeller güzeli ruhun hep mutlu ve huzurlu olsun."

Kısa sürede 62 binden fazla beğeni alan paylaşımın altına yorum yapan ünlüler, Beren Saat - Kenan Doğulu çiftine sevgi ve mutluluk mesajları verdi.

46 yaşındaki Kenan Doğulu'nun paylaşımının altına kalp ve nazar boncuğu sembolleri koyan ünlüler arasında Ezgi Mola, Seda Sayan, Belçim Bilgin, Buket Dereoğlu gibi isimler bulunuyor.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın