Ece Ronay'dan Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'e ağır sözler

Mehmet Ali Erbil ile Ece Ronay arasındaki olaya Yasemin Erbil de dahil oldu. Yasmin Erbil'in 'TikTok'ta ünlü olan biri, prim vermek istemiyorum' sözlerine yanıt veren Ece Ronay, sert çıkışta bulundu. Ronay, 'Bizim babamız ünlü olalım diye zorla dizilere sokmadı, paraya boğmadı. Kendi emeğimle TikTok'ta ünlü oldum. Sen de babanın absürtlükleriyle ünlü oldun' sözleri ile gündem oldu.

Ece Ronay'dan Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'e ağır sözler

Ece Ronay, geçtiğimiz haftalarda ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı mesajları sosyal medya hesabından yayınladı. Erbil, tarafından tacize uğradığını iddia eden Ronay, gündeme bomba gibi düştü.

Yasak Elma dizisinde rol alan Yasemin Erbil, kavgaya dahil oldu. Erbil, "TikTok'ta ünlü olan biri, prim vermek istemiyorum. Babamın yanındayım" sözleri ile Ronay'ı hedef aldı.

"BABAN SALYA SÜMÜK PEŞİMDE KOŞUYORDU"

Ece Ronay da Erbil'de sert yanıt verdi. Ronay, "Sen ezmeye çalışıyor olabilirsin ama baban salya sümük peşimde koşuyordu. Senin baban benle uğraşamadı bence sen hiç bulaşma.

"KAPAT ÇENENİ"

Bizim babamız ünlü olalım diye zorla dizilere sokmadı, paraya boğmadı. Kendi emeğimle TikTok'ta ünlü oldum. Sen de babanın absürtlükleriyle ünlü oldun. Kapat çeneni" sözleri ile tepkisini dile getirdi.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın