Ozan Akbaba nereli, kaç yaşında, boyu kaç? Kasaba Doktoru'nun Hakan'ı Ozan Akbaba kimdir?

Televizyon ekranlarının yeni dizisi Kasaba Doktoru TRT 1 ekranlarında 8 Nisan Cuma akşamı izleyiciyle buluşuyor. Başrollerinde Ozan Kabak'ın da yer aldığı Kasaba Doktoru dizisi bir hastanede gerçekleşen olayları anlatıyor. EDHO dizisi ile izleyicilerin beğenisini kazanan Ozan Kabak dizide Dr. Hakan Aydıner'i canlandırıyor. Peki, Ozan Akbaba kimdir, oynadığı diziler neler, evli mi?

Ozan Akbaba nereli, kaç yaşında, boyu kaç" Kasaba Doktoru'nun Hakan'ı Ozan Akbaba kimdir"


8 Nisan Cuma akşamı TRT 1 ekranlarında ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkan Kasaba Doktoru dizisi izleyicilerin dikkatini çekti. Dizide Hakan karakterine hayat veren Ozan Akbaba başroller arasındaki yerini aldı. EDHO dizisi ile büyük çıkış yakalayan Akbaba dizide İlyas Çakırbeyli karakterine hayat veriyordu. Peki, Ozan Akbaba kimdir, aslen nereli? Ozan Akbaba boyu kaç?

OZAN AKBABA KİMDİR, NERELİ?

Ozan Akbaba 1982 yılında Kars'ta doğmuştur. Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimari ve Çevre Tasarımı Bölümünden mezun olan Akbaba 2005 yılından itibaren sinema, dizi ve tiyatro oyunlarında rol aldı. Ayrıca, 2014 yılında Sıla'nın Yeni Ay albümünde yer alan Vaziyetler isimli şarkının video klibinde oynadı. Oyuncu, son olarak 2015-2021 yılları arasında atv'de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas Çakırbeyli karakterini canlandırdı.

OZAN AKBABA EVLİ Mİ?

Ozan Akbaba Elif Buket Arıkan ile 2017 yılında dünya evine girdi.

OZAN AKBABA BOYU KAÇ?

Oyuncu Ozan Akbaba'nın boyu 1.80 metredir.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın