Karahan Çantay'ın naaşını kimse teslim almadı denmişti... Kız kardeşi iddialara sert çıktı

Tayland'da yaşamını sürdüren 1995 yılında Türkiye'nin ilk erkek güzeli seçilen Karahan Çantay geçirdiği motosiklet kazası sonrası hayatını kaybetti. Hastane morgunda sahipsiz olarak beklediği yönünde haberler çıkan Karahan Çantay'ın kız kardeşi iddialar hakkında ilk kez konuştu. Betül Çantay, 'Sahipsiz morgda yatıyor' haberleri bizi çok üzdü. Kardeşim hiçbir zaman yalnızlık çekmedi. Kimsesiz, sahipsiz değil. Hiç evlenmedi' dedi.

Karahan Çantay'ın naaşını kimse teslim almadı denmişti... Kız kardeşi iddialara sert çıktı

Bir dönemin en popüler isimlerinden olan Türkiye'nin ilk erkek güzeli olarak 1995 yılında seçilen Karahan Çantay, Sibel Can ile hakkında çıkan dedikoduların ardında Türkiye'den ayrıldı. Yaşamını Tayland'da sürdüren Çantay, motosiklet kazası sonucu hayatını kaybederken naaşını kimsenin teslim almadığı ve morgda kimsesiz olarak beklediği iddia edildi.

Karahan Çantay'ın kız kardeşi Betül Çantay çıkan haberlerin ardından Milliyet'e konuştu. Çantay, şu ifadeleri kullandı: 'Cenazesini getirmek için girişimlere başladık. 'Sahipsiz morgda yatıyor' haberleri bizi çok üzdü. Türkiye'yi terk ederken çok kırgındı. Kardeşim hiçbir zaman yalnızlık çekmedi. Kimsesiz, sahipsiz değil. Hiç evlenmedi. Bangkok Büyükelçiliği'yle iletişim halindeyiz. Yarın naaşı Türkiye'ye gelebilir. Ankara'da defnedeceğiz.

Çok neşeli biriydi. Tayland'da kaldığı dönemde her yıl 2-3 defa yanına gidip, zaman geçirirdik. Beş yaşındaki bir çocuğun kalbine sahipti. Kimseyi üzmez, girdiği her ortamda sevilirdi.'

Modelin yeğeni Özlem Şen ise, "Normalde bile cenazenin başka ülkeye getirilmesi uzun sürüyor. Konsolosluklar ile şirketler anlaşma yapıyormuş. Zaten pandemi var. Biz de bir an önce ülkesine getirilmesi için çabalıyoruz. Ama kesinlikle burada defnedilecek. Orada kalmayacak" şeklinde konuştu.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın