Kanseri yendiğini açıklayan Şimal apar topar hastaneye kaldırıldı

Meme kanseri teşhisi konulmasının ardından hızlı bir şekilde tedaviye başlayan Şimal, geçtiğimiz ay kanseri yendiğini açıklayarak sevenlerini mutlu etti. Konserlerine devam eden ünlü şarkıcının değerlerinin düşmesi herkesi korkuturken apar topar hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumu hakkında açıklama yapan Şimal, durumunun iyi olduğunu ancak doktorlarının tavsiyesi üzerine konserlerini iptal ettiğini duyurdu.

Kanseri yendiğini açıklayan Şimal apar topar hastaneye kaldırıldı

Meme kanseri teşhisi 10 Nisan'da konulan ünlü şarkıcı Şimal, tedaviye hızlı bir şekilde başladı. Kemoterapi tedavisini tamamlayan Şimal, yaptığı açıklama ile kanserle mücadelesini kazandığını söyledi.

Şimal, Bodrum'a giderek kötü günleri geride bırakmak için tatil yaparken bir yanda da konserlerine hız verdi. Ancak ünlü şarkıcıdan kötü haber geldi.

Bodrum ve Çeşme'de bugün ve yarın iki ayrı konser vermesi beklenen sanatçının aniden değerlerinin düşmesi üzerine müdahale edildi.

Hastaneye kaldırılması ile sevenlerini korkutan Şimal, sosyal medya hesabının hikaye bölümünden arka arkaya paylaşımlarda bulunarak sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın