İzzet Yıldızhan baldızının başına gelen talihsiz kazayı anlattı

Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan, geçtiğimiz akşam Bursa'da bir düğünde sahne aldı. Ellerindeki yara izleri gazeteciler tarafından fark edilen Yıldızhan, yaşadığı talihsiz kazayı anlattı. Yıldızhan, 'Ailemle geçtiğimiz hafta Bodrum'da tatildeydik. Bir gün tekneyle açıldık. Teknenin halatını baldızım bağlamaya gittiği esnada büyük bir talihsizlik yaşandı. Çok şükür ki verilmiş sadakamız varmış. Baldızım bir-iki kırıkla atlattı. Benim de elim iyileşti, bu toparlamış hali.' dedi.

İzzet Yıldızhan baldızının başına gelen talihsiz kazayı anlattı

Bursa'da geçtiğimiz akşam bir düğünde sahne alan İzzet Yıldızhan, yaklaşık iki saat boyunca şarkı söyledi. Yıldızhan, sahne aldığı süre boyunca çay bardağını elinden bırakmadı.

Sahneden indikten sonra basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmeyen İzzet Yıldızhan'ın elindeki yara izleri dikkat çekti. Yıldızhan, elindeki yara izlerinin sorulması üzerine yaşadığı talihsiz olayı şu sözlerle anlattı:

"Ailemle geçtiğimiz hafta Bodrum'da tatildeydik. Bir gün tekneyle açıldık. Teknenin halatını baldızım bağlamaya gittiği esnada büyük bir talihsizlik yaşandı. Teknenin yön değiştirmesiyle halata takılıp, düştü baldızım. İçime doğmuşçasına onun yanındaydım bende. Onun düştüğünü görünce ellerimle onu tutmaya çalıştım. O esnada ellerim kayalıklara vurdu. Çok şükür ki verilmiş sadakamız varmış. Baldızım bir-iki kırıkla atlattı. Benim de elim iyileşti, bu toparlamış hali."

Tüm Magazin haberleri için tıklayın