Ivana Sert'ten Özcan Deniz'in 'nafaka' sözlerine cevap: İnsanlar boşanmak için evlenmiyor

Ivana Sert, sevgilisi Sezer Dermenci ile Nişantaşı'dan görüntülendi. Özcan Deniz'in 'Kadınlar erkeklerden para koparmak için boşanıyor' sözleri hatırlatılan Ivana Sert, 'Bu açıklama ve bakış açısı çok yanlış. Sevgi ve aşk olması gerekir. İnsanlar mutlu olmak için evleniyor, boşanmak için değil. Maddi bir beklenti, çıkar olmaması lazım evlilikte' şeklinde konuştu.

Ivana Sert'ten Özcan Deniz'in 'nafaka' sözlerine cevap: İnsanlar boşanmak için evlenmiyor

Ünlü modacı Ivana Sert ile iş insanı sevgilisi Sezer Dermenci geçtiğimiz akşam Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Ivana Sert, kuaför çıkılı görüntülenirken sevgilisi ile gazetecilere poz verdi.

Özcan Deniz'in "Kadınlar erkeklerden para koparmak için boşanıyor" sözlerinin sorulması üzerine Ivana Sert, şunları söyledi:

"Bu açıklama ve bakış açısı çok yanlış. Sevgi ve aşk olması gerekir. İnsanlar mutlu olmak için evleniyor, boşanmak için değil. Maddi bir beklenti, çıkar olmaması lazım evlilikte"

NE OLMUŞTU?

Yurdal Sert ile olan evliliğini 7 yıl önce bitiren Sert, oğlu Ateş'in nafakasının artırılması talebinde bulunmuştu.

Ivana Sert, eski eşinin ödediği 5 bin TL'lik nafakanın, oğlu Ateş'in eğitim masraflarına yetmediği için yüzde 300 zam yapılmasını isteyerek dava açmıştı.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın