Ivana Sert'e ortak ihaneti! Özel belgede sahtecilik suçundan yargılanacak...

Ivana Sert ortağı Alparslan Kılıç'ın ihanetine uğradı. İddiaya göre Alparslan Kılıç, Ivana Sert ile bir başka ortak Hatem Yavuz'un imzalarını taklit ettiği ortaya çıktı. Alparslan Kılıç hakkında iddianame düzenlendi.

Ivana Sert'e ortak ihaneti! Özel belgede sahtecilik suçundan yargılanacak...

Ünlü modacı Ivana Sert, Dot adı verilen tekstil şirketinde Hatem Yavuz ve Alparslan Kılıç ile ortaktı. Hatem Yavuz ile Ivana Sert'in şirkette imza yetkileri bulunuyordu ve temsilcilerdi. Sabah'ta yer alan habere göre; ortaklık bozuldu ve Alparslan Kılıç ortaklığın bozulması üzerine ticaret mahkemesinde dava edildi. Şirketten tasfiyesi için dava açılan Kılıç'ın görülen davasında söz konusu iddiaya göre; dosya, bilirkişiye gönderildi ve bilirkişi şirkete ait karar defterinde yaptığı inceleme sonrası bir rapor sundu.

Sunulan raporda; Serdar Çiçek'in müdür olarak şirkete atanmasına dair bir izin belgesi olduğu ve bu belgede Ivana Sert ile Hatem Yavuz'un imzalarının bulunduğu bilgisi yer alıyordu. Ancak durumdan rapor sonrası haberdar olan Sert ve Yavuz, imzaların sahte olduğunu belirterek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundular.

Grafoloji incelemesine giden imzaların, Asliye Ticaret Mahkemesi'nde haklı olmak için delil toplamaya çalışan Alparslan Kılıç tarafından atıldığı ortaya çıktı.

'Özel Belgede Sahtecilik' suçunu işlediği iddia edilen Alparslan Kılıç hakkında iddianame düzenlendi.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın