İşte Bu Benim Masalım setinde yürüyemez hale geldi! Aleyna Tilki apar topar hastaneye kaldırıldı

Exxen'de yayınlana İşte Benim Masalım dizisinde Cemal Can Canseven ile birlikte başrolleri paylaşan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'den hayranlarını korkutan bir paylaşım geldi. 'Doktora gidiyorum' paylaşımının ardından hakkında birçok iddia ortaya atılan Aleyna Tilki, neler yaşadığını anlattı.

İşte Bu Benim Masalım setinde yürüyemez hale geldi! Aleyna Tilki apar topar hastaneye kaldırıldı

Acun Ilıcalı'nın kurduğu Exxen platformunda yayınlanan İşte Benim Masalım dizisinde başrol olarak yer alan Aleyna Tilki, geçtiğimiz gün 'Doktora gidiyorum' paylaşımının ardından sevenlerini korkuttu.

Instagram'dan birçok mesaj alan Tilki, konuya ilişkin paylaştığı video ile açıklama yaptı. Tilki, şu ifadeleri kullandı:

'Hakkımda birkaç tane haber çıkmış 'ben doktora gidiyorum' deyince. Bazıları doğru bazıları değil. Dün sette kas spazmı geçirdim. Bütün vücudum kitlendi ve en sonunda yürüyemez hale geldim. Sanırım yanlış bir hareket yaptım ya da çok çalışmaktan dolayı belki de vücudum kasıldı. 'Ne kadar emek, o kadar yemek' diyorlar… Ben çalışmaktan çok mutluyum. Hem İngilizce şarkımın klibini hazırlıyorum hem de İşte Bu benim Masalım dizisinde aktif çalışıyorum. İkisi çok güzel oluyor, olmaya da devam edecek. Bugün daha iyiyim. Güzel bir tedaviden geçtim. Hareket edebiliyor, yürüyebiliyorum. Bir gün sonra çok çok daha iyi olacağım. Beni merak etmeyin. En önemlisi sağlık ama bir o kadar önemli olan şey de başarı ve çalışmak. İkisini dengede tuttuğumuz sürece her şey çok güzel'
Tüm Magazin haberleri için tıklayın