Işın Karaca'nın Aleyna Tilki hakkındaki şok sözlerine Havva Öztel'den cevap! Bakın neler söyledi

Aleyna Tilki'nin iş insanı Haldun Demirhisar ile görüntülenmesinin ardından Işın Karaca, 'Allah'ım sen kimseyi evladının cehaleti ile sınama!' ifadelerini kullandı. Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'den Işın Karaca'ya jet hızında cevap geldi.

Işın Karaca'nın Aleyna Tilki hakkındaki şok sözlerine Havva Öztel'den cevap! Bakın neler söyledi

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, bir dönem adı Serenay Sarıkaya ile adı anılan iş insanı Haldun Demirhisar ile kamaralara yakalanmasının ardından aşk yaşadıkları iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü.

Geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde görüntülenen Tilki, "Aşk haberleri doğru değil, zaten hepinize gereken açıklamayı yapacağım. Ama dediğiniz bir durum yok, hepsini konuşacağız" demişti.

Çıkan haberlerin ardından Işın Karaca, sosyal medya hesabından, "Susayım diyorum! Sonra ekrandaki kız çocuğunun zavallılığını görünce utançtan içim çekiliyor! Allah'ım sen kimseyi evladının cehaleti ile sınama!" paylaşımı ile sert çıktı.

Havva Öztel, kızı hakkında sert bir çıkışta bulunan Işın Karaca'ya yanıt verdi. Habertürk'e açıklamada bulunan Öztel, "Hiçbir şey söylemek istemiyorum. Sadece o da bir anne bunu dile getiriyorum" dedi.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın