İrem Derici'nin sefil popçu dediği Cem Belevi'den ilk cevap geldi

İrem Derici kendisini aldattığını iddia ettiği Cem Belevi için ağır ithamlarda bulunmuş ve sefil popçu tanımını kullanmıştı. İrem Derici'nin bu ithamları sonrası Cem Belevi'den beklenen açıklama geldi.

İrem Derici'nin sefil popçu dediği Cem Belevi'den ilk cevap geldi

İrem Derici sevgilisi Cem Belevi tarafından aldatıldığını iddia etmişti. Sosyal medya hesabından Cem Belevi'yi hedef alan paylaşımlarda bulunan İrem Derici'ye Cem Belevi'den cevap geldi. Gazete Vip adlı hesaba açıklamalarda bulunan Belevi, İrem Derici hakkında şunları söyledi:

"Karşımda çok güzel bir meslektaşım ve çok güzel de bir yürek var. Artık onu ne fevrileştirdiyse ve ne öfkelendirdiyse bir şeyler paylaşmış. Ben de ne olduğunu bilmiyorum. Ben kendisini çok sevdim. Hepimiz inişli çıkışlı ilişkiler yaşıyoruz. Yürütemedik, olmadı. Ben aşk şarkıları yazan aşkını da dolu dolu yaşayan, hisleriyle de hareket eden bir adamım. Adam gibi de seven bir adamım. Asla da aldatma cümlelerini kabul etmiyorum."

Aldatma iddiaları hakkında da konuşan Belevi:

"Böyle bir şey olabilir mi? Böyle bir şey yok ve hiç bir zaman da olmadı, olamaz. Benim aşka böyle bir bakış açım yok. Onu hala çok seviyorum ve saygı duyuyorum. Onun yüreğinden gelenle fevrice ağzından çıkan bir olmayabiliyor. O yüzden de ben söylediklerine takılmıyorum. Canı sağ olsun istediğini söyleyebilir. İçi rahat olsun benim de içim çok rahat." ifadelerini kullandı.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın