Muazzez Ersoy'un yeni orkestra şefi Namık Taşpınarlı oldu

İlyas Tetik'in vefatı ile sarsılan Muazzez Ersoy'un yeni orkestra şefi de belli oldu. Ersoy, kemani ve bestekâr Namık Taşpınarlı ile anlaşma sağladı. Ersoy, 'Sevgisiyle ve anısıyla daimi olarak bizlerle yaşayacak değerli üstadımız İlyas Tetik, seni unutmayacağız. Kalbimizde her zaman yerin ve sevgin olacak. Sen bizlerle yaşayacaksın.' dedi.

Muazzez Ersoy'un yeni orkestra şefi Namık Taşpınarlı oldu

İlyas Tetik'in vefat etmesinin ardından büyük üzüntü yaşayan Muazzez Ersoy, yeni orkestra şefinin arayışını tamamladı. Ersoy, sahne ve televizyon çalışmalarında kemani ve bestekâr Namık Taşpınarlı ile birlikte yer alacak.

Muazzez Ersoy, TRT Müzik'teki bayram çekimleri boyunca yaşadığı acıyı yansıtmamaya özen gösterirken İlyas Tetik'in bestelerine de programda yer verdi.

Ersoy, 'Sevgisiyle ve anısıyla daimi olarak bizlerle yaşayacak değerli üstadımız İlyas Tetik, seni unutmayacağız. Kalbimizde her zaman yerin ve sevgin olacak. Sen bizlerle yaşayacaksın.' sözleri ile hislerinden bahsetti.

İlyas Tetik'in vefatının ardından sosyal medya hesabından 'Ne diyeceğimi ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Acı haberi aldığım andan itibaren kendimde değilim. Ben sadece çok kıymetli ve değerli, üstad bir müzik adamını değil; dostumu, arkadaşımı, abimi kaybettim.' paylaşımında bulunmuştu.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın