İdo Tatlıses'in saatinin Süleyman Demirel'in hediyesi olduğu ortaya çıktı

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in kendisi gibi şarkıcı olan oğlu İdo Tatlıses'in kıymet verdiği ve çıkarmadığı saatinin hikayesinin altından eski cumhurbaşkanı Süleyman Demirel çıktı. Süleyman Demirel'in, İbrahim Tatlıses'e 'Bunu ileride oğluna tak' diyerek 1993 yılında saati hediye ettiği ortaya çıktı.

İdo Tatlıses'in saatinin Süleyman Demirel'in hediyesi olduğu ortaya çıktı

Saldırıya uğramasından 9 yıl sonra İbo Show ile ekranlara dönen, özel hayatıyla gündemden düşmeyen İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, sosyal medya hesabından geçtiğimiz günlerde çıkarmadığı saati "Varsa benzeri gösterin bakayım" notuyla paylaştı. İdo'nun paylaşımının ardından saatin hikayesi sosyal medya kullanıcıları tarafından merak edilmeye başlandı.

SAATİN HİKAYESİ ORTAYA ÇIKTI

Takvim'in haberine göre; İdo'nun kolundaki Longines marka saatin 9.Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'den hatıra olduğu öğrenildi. 16 Mayıs'ta 1993'te Cumhurbaşkanı seçilen Süleyman Demirel, karşılaştığı İbrahim Tatlıses'e saati hediye ederek, "Bu saati büyüyünce oğluna tak" diye hediye etti. İbrahim Tatlıses de saati İdo'ya verdi. 1992 doğumlu olan İdo Tatlıses, şimdilerde bu saati kolundan çıkarmaz oldu.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın