İddialar doğru çıktı gidiyor! Vedası muallakta olan Özge Yağız'dan beklenmedik karar!

Kadrosunda Haluk Bilginer, Özge Yağız, Deniz Hamzaoğlu, Tolga Sarıtaş, Hakan Kurtaş ve Dilara Aksüyek gibi önemli isimlerin yer aldığı Baba dizisi bu hafta sezon finali yaparak ekranlara kısa süreliğine veda etti. Dizinin sezon finali bölümünde Özge Yağız'ın canlandırdığı Büşra karakterinin süs havuzuna boğulması seyirciyi şok etmişti. Bu olay sonrası Özge Yağız'ın diziye veda edip etmeyeceği yeni sezonda en çok merak edilen gelişmelerden olacak. Ancak kulislerde ünlü oyuncunun diziye veda ettiği konuşuluyor.

İddialar doğru çıktı gidiyor! Vedası muallakta olan Özge Yağız'dan beklenmedik karar!

Baba dizisi bu sezonun en dikkat çeken dizilerinden birisi olarak ön plana çıktı. Dizinin 31 Mayıs Salı günü yayınlanan sezon finali bölümünde Büşra'nın süs havuzunda boğulması seyirciyi şaşırtan gelişmelerden oldu. Hal böyle olunca akıllara "Özge Yağız diziye veda mı ediyor?" sorusu geldi. Kulislerde güzel oyuncunun projeden ayrıldığı konuşulsa da henüz net bir gelişme yaşanmadığını ifade edelim.

SEZON FİNALİ YAPTI

Baba dizisi bu hafta sezon finali yaparak ekranlara kısa süreliğine veda etti. Dizinin sezon finali bölümünde Özge Yağız'ın canlandırdığı Büşra karakterinin süs havuzuna boğulması seyirciyi şok etmişti.

ŞOK EDEN GELİŞME

Bu olay sonrası Özge Yağız'ın diziye veda edip etmeyeceği yeni sezonda en çok merak edilen gelişmelerden olacak.

Kulislerde ünlü oyuncunun diziye veda ettiği konuşuluyor. Ancak henüz bu iddianın doğrulanmadığını ifade edelim.

ÖZGE YAĞIZ KİMDİR?

Özge Yağız, 1997 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Başkent Üniversitesi mezunudur. Oyunculuk dışındaki mesleği Diyetisyendir.

İlk oyunculuk deneyimini 2016 yılında yayınlanan Adını Sen Koy dizisi ile yaşayan Özge Yağız, daha sonra Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yemin dizisinde başrol karakteri Reyhan'ı oynamıştır.

İkinci sezon sonunda Yemin dizisinden ayrıldıktan sonra Star TV'de yayınlanan Sol Yanım adlı dizinin oyuncu kadrosunda kendine yer buldu. 2021 yılında bu kez Show TV'de yayınlanan İçimizden Biri adlı dizide Havva karakterini oynadı.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın