İbrahim Çelikkol eşi kimdir, aslen nerelidir? İbrahim Çelikkol kimdir, kaç yaşındadır?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde canlandırdığı Mehdi karakteri ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan İbrahim Çelikkol Milas'ta alevlerin yaklaştığı termik santralinin olduğu bölgeye gitti. Yangın söndürme ekiplerine destek olan Çelikkol, hortumu alıp alevlerin içine daldı. Hortumu sırtına alan Çelikkol'un boyunu aşan alevlerle mücadele ettiği o anlar sosyal medyanın gündemine düştü. İbrahim Çelikkol kimdir, kaç yaşında? İbrahim Çelikkol eşi kimdir, aslen nereli? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İşte tüm detaylar..

İbrahim Çelikkol eşi kimdir, aslen nerelidir" İbrahim Çelikkol kimdir, kaç yaşındadır"

Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, Milas'ta ormanlık alandaki yangınlarla mücadelede ekiplere destek oluyor. Çelikkol, Ören'deki termik santrale doğru ilerleyen yangını durdurmak için hortumla alevlerin içine girdi. Hortumu sırtlayan ve alevlere su tutan İbrahim Çelikkol'un mücadelesi sosyal medyada paylaşıldı. Bu kapsamda İbrahim Çelikkol kimdir, kaç yaşında? İbrahim Çelikkol eşi kimdir, aslen nereli? gibi soruların yanıtları da merak konusu oldu. İşte tüm detaylar...

İBRAHİM ÇELİKKOL KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

İbrahim Çelikkol 14 Şubat 1982 yılında Kocaeli'nde dünyaya geldi. Kariyerine profesyonel modellik yaparak başlayan İbrahim Çelikkol hayatının bir döneminde profesyonel olarak Basketbol ile ilgilendi. Basketbol liginde oynayan İbrahim Çelikkol genç milli oldu. Basketbolu bıraktıktan sonra oyunculuk eğitimi alan yakışıklı oyuncu için dönüm noktası ise yönetmen Osman Sınav ile tanışması oldu.

Birçok film ve dizide rol alan İbrahim Çelikkol'un ilk oyunculuk deneyimi ise 2008 yılında çekilen Pars:Narkoterör filmi ile oldu. İbrahim Çelikkol bu filmde Şamil Baturay karakterine hayat verdi. Daha sonra sırasıyla M.A.T, Keskin Bıçak ve Karadağlar adlı dizilerde rol aldı. 2012 yılında vizyona giren Fetih 1453 filminde Ulubatlı Hasan karakterine hayat veren İbrahim Çelikkol, 2011-12 yıllarında TV ekranında yayınlanan İffet dizisinde Cemil Özdemir karakterine hayat verdi.

16 Şubat 2012'de gösterime giren büyük bütçeli sinema filmi Fetih 1453'te Ulubatlı Hasan karakterini canlandırmıştır. 2013-2014 yılları arasında Merhamet dizisinde Fırat Kazan'ı canlandırdı. 2014'te ekranda rol almaya başlayan Reaksiyon dizisinde bordo bereli Yüzbaşı Oğuz Ayaz karakterini ve 2016'da başlayan Kördüğüm dizisinde Ali Nejat karakterini canlandırmıştır. Son olarak TV8'de Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi karakterini canlandırmıştır.

2017 yılında Mihre Mutlu ile evlendi. Bir çocukları var.

MİHRE MUTLU ÇELİKKOL KİMDİR?

Oyuncu İbrahim Çelikkol 2017 yılında mimar Mihre Mutlu ile evlendi. Mihre Mutlu 1989 doğumludur.

İBRAHİM ÇELİKKOL'UN OYNADIĞI FİLM VE DİZİLER

2007 – Pars Narkoterör (Şamil Baturay) (Sinema Filmi)

2009 – M.A.T (Sinan Atalay) (TV Dizisi)

2010 – Karadağlar (Gül Ali Karadağ) (TV Dizisi)

2010 – Keskin Bıçak (Mithat) (TV Dizisi)

2011 – İffet (Cemil) (TV Dizisi)

2012 – Fetih 1453 (Ulubatlı Hasan) (Sinema Filmi)

2013 – Merhamet (Fırat Kazan) (TV Dizisi)

2014 – Sadece Sen (Ali) (Sinema Filmi)

2014 – Kod Adı Reaksiyon (Oğuz Ayaz) (TV Dizisi)

2015 – Kördüğüm (Ali Nejat) (TV Dizisi)

2016 – Seddülbahir 32 Saat (Mehmet) (TV Dizisi)

2017 – Siyah Beyaz Aşk (Ferhat) (TV Dizisi)

2018 – Muhteşem İkili (Mert Barca) (TV Dizisi)

  • İbrahim Çelikkol
  • İbrahim Çelikkol kimdir
  • İbrahim Çelikkol aslen nereli
  • İbrahim Çelikkol kaç yaşında
  • İbrahim Çelikkol eşi kimdir
  • İbrahim Çelikkol karısı
  • Mihre Mutlu kimdir
Tüm Magazin haberleri için tıklayın