İbrahim Çelikkol Doğduğun Ev Kaderindir'e bakın nasıl veda edecek!

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlama olan TV8'in en başarılı projeleri arasına adını yazdırmayı başaran Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Demet Özdemir'le başrolleri paylaşan ve Mehdi karakteri ile gönüllere taht kuran İbrahim Çelikkol'un diziye veda edecek olması hayranlarını üzdü. İbrahim Çelikkol'un Doğduğun Ev Kaderindir'e nasıl veda edeceği de ortaya çıktı. Kurşunların hedefi olan İbrahim Çelikkol'un canlandırdığı Mehdi karakteri yeni bölümde vurularak öldürülecek.

İbrahim Çelikkol Doğduğun Ev Kaderindir'e bakın nasıl veda edecek!

Gülseren Budayıcıoğlu'nun, Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı ve Camdaki Kız gibi kitaplarının televizyona uyarlamalarından biri olan Doğduğun Ev Kaderindir, TV8 ekranlarının vazgeçilmezi haline geldi.

Başrollerinde İbrahim Çelikkol, Demet Özdemir ve Engin Öztürk gibi isimlerin rol aldığı Doğduğun Ev Kaderindir hikayesi ile izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Mehdi karakterine hayat veren İbrahim Çelikkol'un geçtiğimiz günlerde kadroya veda edeceği öğrenilirken diziden nasıl ayrılacağı ise merak konusu olmuştu. Mehdi'nin diziye nasıl veda edeceği ise Doğduğun Ev Kaderindir'in 37. bölüm 2. fragmanında ortaya çıktı.

İbrahim Çelikkol'un canlandırdığı Mehdi karakteri yeni bölümde vurularak öldürülecek ve bu şekilde kadroya veda etmiş olacak.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın