İbo Show'un başarısını kutlayan İbrahim Tatlıses 500 kilo çiğköfte dağıttı

Silahlı saldırıya uğramasının ardından 9 yıl sonra ekranlara dönen ve İbo Show'la kaldığı yerden devam eden İbrahim Tatlıses programın başarısını kutlamak için hayranlarına jest yaptı. Bodrum'da sevenleri ile bir araya gelen Tatlıses, 500 kilo çiğ köfte dağıttı.

İbo Show'un başarısını kutlayan İbrahim Tatlıses 500 kilo çiğköfte dağıttı

DHA

İbo Show ile ekranlara muhteşem bir dönüş yapan İbrahim Tatlıses, önceki gün kendisinden 42 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya ile Bodrum'a seyahat etti. İbo Show'un başarısını kutlayan Tatlıses hayranlarına jest yaptı.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses yaptığı televizyon programındaki başarısından dolayı, Bodrum'da başta kamu çalışanları olmak üzere vatandaşlara 500 kilo çiğ köfte dağıttı. Hayranlarıyla bir araya gelen Tatlıses'e arkadaşı Gülçin Karakaya (25) da eşlik etti.

Bodrum Bitez Mahallesi'nde bulunan çiğ köfte işletmesine gelen türkücü İbrahim Tatlıses, yaptığı televizyon programındaki başarısından dolayı başta kamu çalışanları olmak üzere vatandaşlara 500 kilogram çiğ köfte dağıttı.

Sabah saatlerinde İzmir'den arkadaşı Gülçin Karakaya ile yola çıkan Tatlıses, hayranlarıyla bir araya geldi. İşletmenin önünde türkü söyleyen Tatlıses'e sevenleri de eşlik etti. Keyifli dakikalar yaşayan Tatlıses'in bu anlarını hayranları çektiği fotoğraflarla ölümsüzleştirdi.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın