İbo Show yılbaşı özel bölümüne konuk olan İdo Tatlıses konuştu: Hayatımda yakaladığım en güzel şansım

Avatar Atakan'ın Survivor 2022 All Star'a gitmesinden önce düzenlediği yemeğe katılan İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli muhabirler ile sohbet etti. İbo Show'un yılbaşı özel bölümüne konuk olmasıyla alakalı konuşan İdo Tatlıses, 'Hayatımda yakaladığım en güzel şansım olabilir, ben de en güzel şekilde değerlendirmeye çalıştım, inşallah beğenirsiniz' dedi.

İbo Show yılbaşı özel bölümüne konuk olan İdo Tatlıses konuştu: Hayatımda yakaladığım en güzel şansım

Geçtiğimiz aylar muhteşem bir düğünle nikah masasına oturan İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatl, mekan çıkışı muhabirler ile sohbet etti.

Ünlü çift, Survivor 2022 All Star kadrosunda yerini alan Avatar lakaplı Çağan Atakan Arslan'ın adaya gitmeden önce dostları ile birlikte verdiği yemekte boy gösterdi.

"Sizce Atakan Arslan şampiyon olur mu?" sorusunu cevaplayan İdo Tatlıses, "İzbandut gibi zaten, hayırlısı ile gitsin gelsin" dedi.

İdo Tatlıses, babası İbrahim Tatlıses'in sunuculuğunu üstlendiği "İbo Show"un özel bölümüne konuk olmasıyla ilgili şunları söyledi:

"Hayatımda yakaladığım en güzel şansım olabilir, ben de en güzel şekilde değerlendirmeye çalıştım, inşallah beğenirsiniz"

Tüm Magazin haberleri için tıklayın