“Hiç estetiğim yok” diyen Ezgi Eyüboğlu'nun eski fotoğrafları ortaya çıktı!

Katıldığı bir programda estetiksiz olduğunu dile getiren Ezgi Eyüboğlu'nun eski fotoğrafları kafalarda soru işareti bıraktı. Hiç estetiğin var mı?' sorusuna “Estetiğim yok ama bir dermatoloğum var” yanıtını veren Eyüboğlu'nun kariyerinin ilk dönemlerindeki fotoğrafları dikkatlerden kaçmadı.

“Hiç estetiğim yok” diyen Ezgi Eyüboğlu'nun eski fotoğrafları ortaya çıktı!

Son dönemin popüler isimlerinden Ezgi Eyüboğlu estetik iddiaları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Seda Sayan ve Sinan Engin'in oğlu Oğulcan Engin ile aşk yaşayan Ezgi Eyüboğlu bir programda kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Eyüboğlu estetik iddiaları ile ilgili de konuştu.

"ESTETİĞİM YOK AMA TEKNOLOJİNİN NİMETLERİNİ KULLANIYORUM"

"Hiç estetiğin var mı?" sorusuna yanıt veren Eyüboğlu, şunları söyledi: Estetiğim yok ama bir dermatoloğum var. Onunla teknolojinin bütün imkanlarından faydalanıyoruz. Bir adım ötesi estetik oluyor muhtemelen ama estetiğe karşı bir insan da değilim.

DEĞİŞİMİ DİKKAT ÇEKTİ

32 yaşındaki oyuncunun, bu açıklamasından sonra eski hali merak konusu oldu. Eyüboğlu'nun yıllar içindeki değişimi sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı.

Katıldığı programda oyunculuk kariyeri boyunca başına gelen komik anları içtenlikle paylaşan Eyüboğlu, Muhteşem Yüzyıl'da rol aldığı süreç için, "Utanarak öğrendim" ifadelerini kullandı.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın