Serdar Ortaç'ın bu zamana kadar ki en büyük 3 gafı

Son dönemde yaptığı açıklamalar ile gündemden düşmeyen Serdar Ortaç, Beşiktaş gafıyla eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Bizde sizler için Serdar Ortaç'ın bu zamana kadar ki en büyük 3 gafını haberimizde derledik.

Serdar Ortaç'ın bu zamana kadar ki en büyük 3 gafı

Eşi Chloe Loughnan ile boşanmasının ardından yaptığı açıklamalar ile sık sık gündeme gelen Serdar Ortaç, şarkılarının yanı sıra gaflarıyla da adından söz ettiriyor. Beşiktaş hakkında yaptığı söylemler nedeniyle hakkında suç duyurusunda bulunulan Serdar Ortaç'ın yaptığı gafları sizin için derledik.

1- ANTİRİKOT GAFI

Seçil Gür'ün "Beni seviyor musun?" sorusuna "Çok" yanıtını veren Serdar Ortaç, daha sonra sevgilisinin "Ne kadar seviyorsun?" verdiği "Bir aslanın ormanda aylarca aç kalıp bir antrikot yavrusunu görüp kıyamaması kadar" cevabıyla çok konuşuldu.

Serdar Ortaç'ın bir geyik türü olan antilop ile bir et türü olan antrikotu karıştırması sosyal medyada olay oldu.

2- CHLOE HAKKINDA "GAVUR" DEMESİ

Bir konserde babasıyla ilgili anısını anlatan Ortaç, "Rahmetli babam 'Kadınlarla bir şey konuşulmaz' derdi. Ben de 'Eşimle hem futbol hem de makyaj konuşacağım' cevabını verirdim. Nitekim öyle oldu. Elin gavuruyla yani İrlandalı karımla her şeyi konuşuyorum" sözleri ile çok konuşulmuştu.

3- "2013 YILINDA İLK ÇOCUĞU DOĞURTTURACAĞIM"

Yine sahnede açıklamalarda bulunan Ortaç, "İçinizde eşini, sevgilisini çok seven birçok kişi var, ama ben sevgilim Luiz'i hepinizin sevgilinizi sevdiğinden 5 bin kat daha fazla seviyorum. Bu yıl bir nikâh kıyarsam, ki öyle gözüküyor, 2013 yılında ilk çocuğu doğurtturacağım" demişti.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın