Bir Zamanlar Çukurova final mi yapacak?

Perşembe akşamları Atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile ilgili birçok iddia kulislerde konuşulmaya başladı. Yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu'nun oturduğu Bir Zamanlar Çukurova ilk sezondan bu yana izleyicilerin Atv ekranlarının fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova ile ilgili final iddiaları dizinin yakın takipçilerinin kafasını karıştırdı. Başrollerini Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık, Hande Soral, Nazan Kesal, Furkan Palalı, Melike İpek Yalova ve Hülya Darcan'ın paylaştığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinin bu sezon sonu 100. bölüm ile ekranlara veda edeceği iddia edildi. dizilerinden birisi oldu. Dizinin 100. bölümde final yapacağı iddia edildi.

Bir Zamanlar Çukurova final mi yapacak"

Perşembe akşamları Atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile ilgili birçok iddia kulislerde konuşulmaya başladı. Yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu'nun oturduğu Bir Zamanlar Çukurova ilk sezondan bu yana izleyicilerin vazgeçilmez dizilerinden birisi oldu. Dizinin 100. bölümde final yapacağı iddia edildi.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA FİNAL Mİ YAPIYOR?

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; BirZamanlar Çukurova dizisi perşembe günlerin izleyici karşısına çıkmaya devam edecek. Adana'da çekilen dizinin yeni bir değişiklik olmazsa 100. bölümde sezon finali yapması planlanıyor. Yani dizi önümüzdeki sezon da izleyici karşısına çıkacak ve final yapmayacak.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın