Hazal Kaya'dan yıllar sonra gelen itiraf! 'Rap dinlediğimi söyleyemezdim'

Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Nihal karakteri ile kariyerinde büyük bir sıçrama yaşayana ünlü oyuncu Hazal Kaya, Exxen'de yayınlanan Zeynep Bastık'ın programına konuk oldu. Geçmiş yıllarda rap müzik dinlediğini söylemeye utandığını belirten Kaya, 'Bir yandan da hep rap dinlerdim ama söylemekten utanırdım. Allah'tan rap müziği bir yere geldi. Artık hip-hop kültürü bilinir hale geldi.' dedi.

Hazal Kaya'dan yıllar sonra gelen itiraf! 'Rap dinlediğimi söyleyemezdim'

Birçok başarılı projede rol almış olan oyunculuğuyla dudak ısırtan Hazal Kaya, Acun Ilıcalı'nın kurduğu Exxen platformunda ekrana getirilen Zeynep Bastık'ın programına konuk oldu. Rap müzik hakkında itiraflar bulunan Hazal Kaya, şunları söyledi:

'EMINEM'İN ŞARKILARINI EZBERE BİLİYORUM'

'Gençliğimde metalciydim. Bir yandan da hep rap dinlerdim ama söylemekten utanırdım. Eminem'in bütün şarkılarını halen ezbere biliyorum. Deli gibi rap dinliyordum. Allah'tan rap müziği bir yere geldi.

'HERKES ÖĞRENİNCE RAHAT ETTİK'

Artık hip-hop kültürü bilinir hal geldi. Sokakta pantolonu düşen 3-5 adamın ağzında gevelediği bir şey değil de bir kültür olduğunu herkes öğrenince rahat ettik'

Tüm Magazin haberleri için tıklayın