Hazal Kaya eski rol arkadaşı Burak Deniz'in yüzünü tişörte bastırdı!

'Bizim Hikaye' dizisinde Burak Deniz ile başrolü paylaşan Hazal Kaya, yaptığı paylaşımlarla olay oldu. Sosyal medyada birbirleriyle atışan ikiliden Kaya, son olarak Deniz'in yüzünü tişörtüne bastırdı.

Hazal Kaya eski rol arkadaşı Burak Deniz'in yüzünü tişörte bastırdı!

Geçen yıl final yapan 'Bizim Hikaye' dizisinin başrol oyuncuları Hazal Kaya ve Burak Deniz'in, dizi çekimleri devam ederken bir kriz yaşadıkları iddia edilmişti. Hazal Kaya'nın 7 Şubat'taki düğününden sonra tartışıp küsen ikilinin, sette ortak sahneleri dışında bir araya gelmemeye özen gösterdiği öne sürülmüştü.

İDDİALARI YALANLADI

Dizi final yaptıktan bir yıl sonra Hazal Kaya iddialara geçtiğimiz günlerde ilk kez yanıt verdi ve küslüğü yalanladı. Kaya'nın yüzünü bir uygulamayla erkek yüzü yapan Burak Deniz, montajlı fotoğrafı Whatsapp profili yaptı. Bunun üzerine atışmaya başlayan ikiliden Hazal Kaya, son hamlesiyle herkesi şaşırttı.

YÜZÜNÜ TİŞÖRTE BASTIRDI!

Güzel oyuncu, eski partnerinin yüzünü bir tişörte bastırdı. Ortak bir arkadaşlarının aracıyla yaptırdığı tişörtü üstüne giyerek poz veren Kaya, Instagram'dan yaptığı paylaşıma "Tişörte mi bastıracaktın gülüm?" mesajını yazdı. Bu paylaşım sosyal medyada olay yarattı...

Tüm Magazin haberleri için tıklayın