Hande Yener'e 'estetik' sorusu! Cevabı uzun süre alkışlandı

Ankara'da bir mekanda sahne alan ünlü şarkıcı Hande Yener'e, bir hayranı 'estetik var mı?' sorusu yöneltti. Kısa bir sessizliğin ardından Hande Yener, verdiği cevapla mekandakiler tarafından alkışlandı.

Hande Yener'e 'estetik' sorusu! Cevabı uzun süre alkışlandı

Ankara'da bir mekanda sahne alan ünlü şarkıcı Hande Yener, "estetik var mı?" sorusuna verdiği yanıtla gündem oldu. Bir hayranının yönelttiği soruya yanıt veren Hande Yener, mekanda uzun süre alkışlandı.

Posta'da yer alan habere göre, kıyafeti ile dikkat çeken Hande Yener hayranları, mekanı adeta hınca hınç doldurdu.

Yaklaşık bir saat sahnede kalan Hande Yener, hayranları için birbirinden farklı şovlar yaptı.

Konser sırasında bir hayranı Hande diye bağırınca mekanda kısa süreli sessizlik oldu. Hayranına cevap veren Hande Yener'e, 'Estetik var mı?' sorusu geldi.

Bunun üzerine Hande Yener, "Her şeyim estetik. Hayata bakış açım öyle. Sıkıntısı olana doktorumun telefonunu verebilirim... Saklamıyorum doktorumu, herkesle paylaşırım. Hepiniz genç kalın. İleride lazım olabilir. Yaşlılık diye bir şey yok... Ben ondan biliyorum. Salmayın kendinizi yeter" cevabını verdi. Hande Yener uzun süre alkışlandı.

Hande Yener zaman zaman hayranları ile düet yapmayı ihmal etmedi. Konser sonunda hayranları Hande Yener'e yakın ilgi gösterdi.

  • Hande Yener
  • Estetik
  • Konser
Tüm Magazin haberleri için tıklayın