Sen Çal Kapımı'nın set pozunda dikkat çeken detay

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in Eda ve Serkan karakterleri ile seyirciyi ekrana kilitleyen Sen Çal Kapımı oyuncularından yeni paylaşım... Sevilen oyuncuların birlikte yer aldığı selfie fotoğrafında yer alan ilginç detay ise dizi hayranlarının gözünden kaçmadı ve havada aşk kokusu var yorumlarına neden oldu.

Sen Çal Kapımı'nın set pozunda dikkat çeken detay

Fox Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Sen Çal Kapımı ekibinden sürpriz set fotoğrafı geldi.  Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrollerde olduğu sevilen dizide yer alan oyuncuların sosyal medyada paylaştıkları selfie pozu olay oldu. 

Yayınlandığı her bölümü ile reytinglerde üst sıralarda yer alan dizide Eda ve Serkan karakterlerine canlandıran Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in selfie'deki samimi duruşları hayranlarının dikkatinden kaçmadı. 

Dizide yaşadıkları aşk harici gerçek hayatta da sık sık yakıştırılan ve sevgili oldukları yazılan ünlü oyuncuların yanak yanağa oldukları bu poz sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Hande ve Kerem'in samimi pozunu gören bazı sosyal medya kullanıcıları aralarında aşk olduğu iddialarını tekrardan gündeme getirdi. 

Demet Akalın annesine hediye ettiği arabayı kullanıyor iddialarına fotoğraflarla yanıt verdi! 'O kadar cimri değiliz'

Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem'i Meryem Uzerli'yi annelik heyecanı sardı! Ünlü oyuncudan Lily Koi ile yeni paylaşım

La Casa de Papel ve Elite dizilerinin yıldızlarından hayranlarını üzen karar

Tüm Magazin haberleri için tıklayın