Hande Erçel ile Murat Dalkılıç ayrılsa da beraber!

Oyuncu Hande Erçel ile şarkıcı Murat Dalkılıç, 3 yıllık birlikteliklerini geçtiğimiz günlerde noktaladı. Ancak iddiaya göre çift evlerini ayırmadı. Erçel'in, Dalkılıç'ın senelik 600 bin liralık kirasını peşin verdiği villada yaşamaya devam ettiği öne sürüldü.

Hande Erçel ile Murat Dalkılıç ayrılsa da beraber!

Hande Erçel ile popçu Murat Dalkılıç'ın ayrılık haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Erçel, sosyal medya hesabından Dalkılıç ile olan karelerini silerken, ünlü popçu ise sevgilisinin ayrılık açıklamasından sonra fotoğraflarını sildi.

AYRILSAK DA BERABERİZ

Takvim'den Ufuk Özcan'ın haberine göre; ayrılık kararı sonrası ikili, Çubuklu Vadi evlerinde birlikte yaşamaya devam ediyormuş. Hande Erçel, 'ayrıldık' dediği sevgilisi Murat Dalkılıç'ın evinde kalmaya devam ederek set çıkışı soluğu Çubuklu Vadi evlerinde alıyormuş. Yani ikili şimdilerde ayrılsa da aynı evde yaşamaya devam ediyormuş.

Bu arada aylık 50 bin liraya oturdukları villalarının kirasını da Murat Dalkılıç, senelik olarak peşin ödemiş. 'Sen Çal Kapımı' isimli dizide Kerem Bürsin ile başrol oynayan ve Hande Erçel, dizinin reytiglerinin yüksek gelmesinden dolayı mutluluktan havalara uçarken, müzik çalışmalarının yanında animasyon şirketi olan Dalkılıç da 'Dollyphant' adlı çizgi film projesini hem Türkiye'de hem de Avrupa'da satmış...

Tüm Magazin haberleri için tıklayın