Hande Erçel Burak Özçivit'i solladı!

Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncusu Hande Erçel, son verilere göre Türkiye'nin sosyal medyada en çok takip edilen 3. kişisi oldu. Başarılı oyuncu bu rakam ile rakibi Burak Özçivit'i solladı. İlk sırada 33 milyondan fazla takipçi ile Nusret, ikinci sırada ise 21 milyona yaklaşan takipçi sayısı ile CZN Burak yer alıyor.

Hande Erçel Burak Özçivit'i solladı!

Instagram'da hızlı bir şekilde yükselişe geçen Hande Erçel takipçi sayısı ile diğer ünlü oyunculara fark attı. Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bürsin ile başrolü paylaşan ünlü oyuncu, şimdilerde 19.3 milyon takipçisi ile; Nusret ve CZN Burak'ın ardından 3. sıradaki yerini koruyor.

10 Aralık 2020 Instagram verilerine göre tüm dünyaya adını duyuran ve asıl mesleği kasap olan Nusret, 31.4 milyon takipçiye sahipti. 18 Şubat 2021 tarihi ile, yani bugüne kadar olan süreçte Nusret, takipçi sayısını 33.4 milyona yükseltti. Ve bu yükseliş gittikçe devam ediyor.

Nusret gibi dünyaya açılan bir diğer şef de CZN Burak. 10 Aralık'ta alınan verilere göre CZN Burak'ın takipçi sayısı 17.6 milyondu, şu anda takipçisi sayısı 20.8 milyon.

Hande Erçel ise oyuncular arasında en yüksek takipçi sayısına sahip ünlü. 10 Aralık 2020 tarihinden bu yana 2 milyona yakın takipçi artışı sağlayan oyuncu, 17.5 milyondan 19.3 milyona yükseldi. Erçel'i takip eden isim ise Kuruluş Osman dizisinin Osman Bey'i Burak Özçivit. Ünlü oyuncu Aralık ayında 16.3 milyon takipçiye ulaşıyordu. Oyuncu, 18 Şubat 2021 itibari ile 16.7 milyona yükseldi.

Hande Erçel, çok yakında 20 milyon takipçiye ulaşacak. Güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken Erçel'in bu yükselişi uzun bir süre devam edecek gibi gözüküyor.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın