Haluk Levent'ten muhteşem konser: Özlediğimiz bir şey

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, geçtiğimiz akşam düzenlenen Gençlik Festivali kapsamında sahne aldı. Konserde konuşan Haluk Levent, ' Özlediğimiz bir şey. Biraz sonra içerisi çok kalabalık olacak. Zaten şimdiden gelenler belli. İnanıyorum ki çok güzel bir konser olacak. Yağmur yağacağı söylendi ama görünmüyor. Çok güzel geçecek.' dedi.

Haluk Levent'ten muhteşem konser: Özlediğimiz bir şey

IHA

Düzenlenen Gençlik Festivali kapsamında ünlü sanatçı Haluk Levent sahne aldı. Esenyurtlular konsere yoğun ilgi gösterdi.

Cumhuriyet Meydanı'nda sahne alan Haluk Levent, sevilen şarkılarını konsere katılan vatandaşlar için seslendirdi. Yoğun ilginin olduğu konserde renkli görüntüler ortaya çıktı. Konsere katılan vatandaşlar doyasıya eğlendi.

"İNANIYORUM Kİ ÇOK GÜZEL BİR KONSER OLACAK"

Güzel bir konser olacağını belirten ünlü sanatçı Haluk Levent ise "Nihayet Esenyurt'ta bir konser veriyoruz. Özlediğimiz bir şey. Biraz sonra içerisi çok kalabalık olacak. Zaten şimdiden gelenler belli. İnanıyorum ki çok güzel bir konser olacak. Yağmur yağacağı söylendi ama görünmüyor. Çok güzel geçecek. Buralarda artık özellikle İstanbul merkezinin dışında sanatsal faaliyetlerinin yoğun yaşandığı yerlerin dışında belediyelerin kamu kuruluşlarının daha çok eğlenceye ve sosyal faaliyetlere yer vermesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Tüm Magazin haberleri için tıklayın