Hakan Baş'la ayrılacağı iddia edilen Bensu Soral sessizliğini bozdu

Başarılı oyunculuk performansı ile ekranların aranılan yüzü olan Bensu Soral, geçtiğimiz akşam Yasemin Sakallıoğlu'nun Harbiye Açıkhava'daki sahnesini izlemeye gitti. Bir süredir eşi Hakan Baş ile evliliğinde sorunlar yaşayan Soral, sessizliğini bozdu. Soral, 'Üçüncü şahıslarla asla alakası olmayan bir durum. Bildiğiniz gibi değişik, zor bir dönemden geçiyoruz Hakan'la. Onun dışında çıkan diğer Haberler kesinlikle doğru değil.' dedi.

Hakan Baş'la ayrılacağı iddia edilen Bensu Soral sessizliğini bozdu

2018 yılında nikah masasına oturduğu eşi Hakan Baş'la evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı konuşulan Bensu Soral, geçtiğimiz akşam Harbiye Açıkhava'da sahneye çıkan Yasemin Sakallıoğlu'nu izlemeye gitti.

Program öncesi basın mensupları ile sohbet eden ünlü oyuncu Soral, evliliği hakkında ilk kez konuştu. Soral, şunları söyledi:

"Üçüncü şahıslarla asla alakası olmayan bir durum. Bildiğiniz gibi değişik, zor bir dönemden geçiyoruz Hakan'la. Onun dışında çıkan diğer Haberler kesinlikle doğru değil. Küsmedik, aramız kötü değil. İyi aramız sadece böyle bir dönemden geçiyoruz..."

Şeyma Subaşı Youtube'a neden geri döndü?

Tüm Magazin haberleri için tıklayın